Haberler

Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, Öğrencileri Makamında Kabul Etti

Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, Ertuğrul Gazi İlköğretim Okulu Müdürü, 4/B Sınıfı Sınıf Öğretmeni ve Öğrencilerini makamında kabul etti.

Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, Ertuğrul Gazi İlköğretim Okulu Müdürü, 4/B Sınıfı Sınıf Öğretmeni ve Öğrencilerini makamında kabul etti.

İlçedeki eğitim kurumlarına boya, badana, kapı, sıra, bahçe düzenlemesi, spor aletleri ve tadilat işleri gibi birçok alanda destek sunan Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek'i, minik öğrenciler makamında ziyaret etti. Yapılan çalışmalara ve okullarının yenilenmesine teşekkür etmek amacıyla Başkan Şimşek'i ziyaret eden Ertuğrul Gazi İlköğretim Okulu öğrencilerinden Nurettin Uslu, daha iyi şartlarda eğitim görmelerine destekte bulunduğu için teşekkür ederek Başkan Şimşek'e kendi çizdiği portresini hediye etti.

Sorgun Belediyesi'nin destek vermesinin ardından okullarında büyük bir değişiklik olduğunu belirten Okul Müdürü Metin Hasan Bakır, "Sorgun Belediyesi'nin destekleriyle eksikleri olan birçok okul şimdi daha iyi şartlarda eğitim vermekte, bizim okulumuzun da sıralarını yenileyen Başkanımıza teşekkür ediyoruz, bizi her zaman olduğu gibi geri çevirmedi." diye konuştu.

Çocuklarla tek tek ilgilenen Belediye Başkanı Şimşek, yaz aylarında birçok okulun tadilatını ve çevre düzenlemesini yaptıklarını belirtti. Yarıyıl tatilinde de ihtiyacı olan okulların ihtiyaçlarını giderdiklerini dile getiren Şimşek, "Eğitime ve çocuklarımıza ne kadar çok emek verirsek geleceğimiz o kadar güvende olur. O nedenle okullarımıza yönelik çalışmalarımız devam edecek" ifadelerinde bulundu. Çocuklara hediyeler veren Başkan Şimşek, miniklerle hatıra fotoğrafı da çektirdi. - YOZGAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sorgun Belediyesi Ertuğrul Gazi Ahmet Şimşek Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title