Haberler

Sopalı Şişeli Kavgada Yaralandı

Aydın'da iki grup arasında çıkan, sopa ve şişelerin de kullanıldığı kavgada 60 yaşındaki Nizamettin Tayyura başından yaralandı.

Aydın'da iki grup arasında çıkan, sopa ve şişelerin de kullanıldığı kavgada 60 yaşındaki Nizamettin Tayyura başından yaralandı. Çok sayıda polis ekibinin sevkedildiği olayda 6 kişi gözaltına alındı.

Olay, Ata Mahallesi Ahmet Yesevi Caddesi'nde bugün saat 15.30 sıralarında meydana geldi. 25 yaşındaki Mehmet Kartal'ın işlettiği kahveye bugün saat 15.30 sıralarında gelen bir grup, iddiaya göre haraç istedi. Kartal'ın kabul etmemesi üzerine tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kartal'ın yakınlarının da karışmasıyla kavga daha da büyüdü. Sopa ve şişerin havada uçuştuğu kavgada, kahvenin camları kırıldı, başına darbe alan Nizamettin Tayyura yaralandı.

Olay yerine gelen polis ekibi kavgayı ayırmakta güçlük çekince, bölgeye çok sayıda takviye ekip gönderildi. Kavga güçlükle ayırılırken, polis 6 kişiyi gözaltına aldı. Yaralanan Tayyura ise ambulansla Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Kartal Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title