Haberler

    Sony, Yeni İphone'larla Alay Etti

    Sony, Xperia Z5 ailesinin daha iyi olduğunu savunuyor.

    Mahmut Saral - -

    Birçok akıllı telefon kullanıcısı için telefonlarda pil ömrü çok önemli. Birçok telefon da genellikle 1 günlük kullanım sunuyor. Dün tanıtılan iPhone 6s ve iPhone 6s Plus'ın da geçtiğimiz yıl duyurulan iPhone 6 ve 6 Plus'la benzer pil performanslarının olacağı bildirilmişti. Sizin anlayacağınız, yeni iPhone'lar da diğer birçok telefon gibi her gün şarj edilmek zorunda kalabilir.


    iPhone 6s'in pili, iPhone 6'dan daha düşük


    İşte bu konu, Sony'nin dikkatini çekti ve Twitter'dan Apple'a sataşmayı da ihmal etmedi. Sony, Apple'ın sanal asistanı Siri'ye pil hakkında"Hey Siri, what about the battery life?"sorusunu sorarak Xperia Z5 ailesinin tek şarj ile 2 güne kadar kullanılabildiğini belirtmiş ve insanları Sony'ye geçiş yapmaya davet etmiş.


    iPhone 6s ve iPhone 6s Plus hakkında her şey


    Aslında bu tip sataşmalar daha önceleri de vardı. Bir dönem Nokia'nın Twitter hesabından diğer teknoloji firmalarına yapılan göndermeleri gülümseyerek takip ediyorduk. Geçen yıl çıkan iPhone 6 Plus'ın bükülebilir olması ise, adeta diğer firmaların bir araya gelip Apple'a çeşitli yollarla yüklenmesine sebebiyet vermişti.


    Dünden bugüne iPhone ailesi




    Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Mahmut Saral Apple Sony Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title