Haberler

    Sony Xperia Z4 Compact ve Z4 Ultra'nın Tüm Özellikleri Sızdı

    Sony'nin amiral gemisi olacak olan Xperia Z4'ün, Z4 Compact ve Z4 Ultra versiyonlarının tüm özellikleri sızdı.

    Emre Çetinkaya - -

    Sony'nin her 6 ayda bir amiral gemisi telefon çıkarma stratejisi zaten birçok kişi tarafından bilinen bir şey. Bu anlamda aylar önce Xperia Z3'ü piyasaya çıkaran firma, şimdi ise yeni amiral gemisi Xperia Z4 üzerinde çalışıyor. Xperia Z4 ile alakalı son olarak ayın başlarında basın görseli ortaya çıkmıştı. Şimdi ise Xperia Z4 ailesinin diğer modelleri olacak olan Xperia Z4 Compact ve Z4 Ultra'nın tüm özellikleri sızdırıldı.


    Sony'nin 2015'in ilk yarısında çıkaracağı modellerden Xperia Z4 Compact, 4.7 inç büyüklüğünde 1080p erkanla geliyor. Gücünü ise Qualcomm'un Snapdragon 810 işlemciden alacak olan cihaz, bu işlemcisine 3GB RAM ile destek verecek. Ayrıca 32GB dahili depolama alanı, 20.7MP arka kamera, S-Master HX dijital amplifikatör, 1080p video çekebilen 5MP ön kamera, IP68 toz ve su geçirmezlik sertifikası, LTE Cat.9, Bluetooth 4.1, NFC ve kablosuz şarj desteği ise cihazın diğer özellikleri. Bunların yanında cihazın pili konusunda bazı belirsizlikler var. Ancak kaynaklara göre pilin 3,000mAh civarında olması bekleniyor.


    Diğer taraftan Xperia Z4 Ultra ise 6.44 inç büyüklüğünde ve Quad HD çözünürlüğünde ekrana sahip olacak. Gücünü ise Xperia Z4 Compact gibi Snapdragon 810 işlemciden alacak olan cihaz aynı şekilde bu işlemcisine 3GB RAM ile destek verecek. 16MP ana kameraya sahip olan cihazın, pili ise 3,500 ve 4,000mAh arasında olacak. Diğer özelliklerinin Xperia Z4 Compact ile aynı olduğunu söyleyelim. Bunların yanında Xperia Z4 Ultra'nın en dikkat çeken özelliklerinden birisi ise, Galaxy Note ailesindeki gibi stylus kalem desteğine sahip olacak olması.


    Yeni gelen raporlarda bu iki cihazın Xperia Z4 ve Xperia Z4 Tablet ile birlikte tanıtılmayacağı ve daha sonrasında tanıtılacağı belirtiliyor. Ayrıca bu cihazların 2015'in ikinci çeyreğinde tanıtılacağı söyleniyor. Bu cihazlar hakkında ne düşünüyorsunuz?




    Emre Çetinkaya - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Emre Çetinkaya Sony Xperia Sony Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title