Haberler

    Sony Xperia Z4 Compact'ın Benchmark'ta Göründü, İşte Özellikleri

    Sony'nin beklenen telefonu Xperia Z4 Compact'ın özellikleri benchmark testinde göründü.

    Emre Çetinkaya - -

    Sony'nin Compact modelleri gerçekten birçok kullanıcının bir hayli ilgisini çekiyor. Zira Sony'nin amiral gemisi ile ayın tasarıma sahip olan Compact modeller, daha küçük ekranlarıyla da çok daha uzun kullanım süreleri sürebiliyorlar. Bu da birçok kullanıcıyı cezbediyor. Zaten geçen sene Xperia Z3 Compact'ın yakaladığı başarı herkesin malumu.


    Şimdi ise sıra Xperia Z4 Compact'ta. İşte Sony'nin yeni Compact modeli ise geçtiğimiz gün itibariyle benchmark testinde göründü. Sony Xperia Z4 Compact görünüşe göre 4.6 inç büyüklüğünde ve Full HD(1920 x 1080) çözünürlükte bir ekranla geliyor. Ayrıca sekiz çekirdekli MediaTek MT6795 çipsetten gücünü alan cihaz, 3GB RAM, 16 GB dahili depolama alanı, 13 MP ön, 21 MP arka kamera ve Android 5.0 Lollipop işletim sistemi gibi özelliklere sahip olacak.


    Öte yandan gelen bilgilere göre Sony bu modelini Çin'de satışa sunacak ve Avrupa ve ABD pazarı için ise özelliklere sahip olan Xperia Z3+ Compact ismini kullanacak.




    Emre Çetinkaya - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Emre Çetinkaya Sony Xperia Sony Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    2024-KPSS Lisans Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) ne zaman? Başvurular başladı mı? Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title