Haberler

    Sony Xperia Z1 Serisi İçin Yeni Güncelleme Dağıtılıyor

    Xperia Z1, Z1 Compact ve Z Ultra için Android 5.1 Lollipop güncellemesinin öncesinde Sony, bakım güncellemesi yayınladı.

    Furkan Yaldız - -

    Yeni nesil amiral gemisini tanıtan Sony, tüketicilerin beğenisine sunduğu mobil cihazları için güncelleme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Son olarak Japonya merkezli teknoloji devinin Sony Xperia Z, Xperia Z1 ve Xperia Z1 Compact olmak üzere üç akıllı telefon için Android 5.1 Lollipop güncellemesi yayınlanması bekleniyordu. Ancak Sony, yeni sürümden önce ufak bir bakım güncellemesi yayınladı.


    Sony Xperia Z1, Xperia Z Ultra ve Xperia Z1 Compact için yayınlanan Android 5.0.2 Lollipop firmware güncellemesi, söz konusu cihazların performansını iyileştiriyor. Aynı zamanda hata gidermesi de yapan güncelleme, cihazların yapı numarasını 14.5.A.0.242'den 14.5.A.0.270'e taşıyor. Sony söz konusu güncellemeyi Twitter hesabından duyurdu. İlk olarak Kanada'da görüntülenen yazılımın ilerleyen zamanlarda ise diğer ülkelerde de görülmeye başlanacağı tahmin ediliyor.




    Furkan Yaldız - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Furkan Yaldız Sony Xperia Japonya Sony Teknoloji Haberler

    500

    Yorumlar (1)

    turgay özkubilaymobilWeb@haberler.com:

    Benim kullandığım,xperia z1 5.0.2 güncellemesi geldi,fakat performanta değişiklik olmadığı gibi pil ?? kullanımını, mahvetti.pil 30 dan sonra aniden 0 A düşüyor.postaların silinmesinde problem çıktı, daha bir sürü olumsuzluk,ben memnun kalmadım.

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title