Haberler

    Sony Xperia T2 Ultra Kullanıcılarına Müjde!

    Sony'nin akıllı telefon ailesi Xperia'nın popüler üyelerinden biri olan T2 Ultra phablet modeli, Android'in 4.4.3 sürümüne kavuşuyor!

    Sony'nin akıllı telefon ailesi Xperia'nın popüler üyelerinden biri olan T2 Ultra phablet modeli, Android'in 4.4.3 sürümüne kavuşuyor! İşte detaylar…

    Akıllı telefon dünyasından yeni haberler var. Google'ın mobil işletim sistemi Android, 4.4.3 KitKat sürümünü akıllı telefonlar için yayımlamaya devam ediyor. Japon merkezli üretici Sony'nin phablet modeli Xperia T2 Ultra'ya gelmeyeceğina dair ortaya atılan iddialar son buldu.

    Temmuz ayında yayımlanan Android 4.4.2 sürümüne güncellenebilir olan Xperia T2 Ultra modeli, şimdi de 4.4.3'e yükselmeye hazırlanıyor. Geçtiğmiz hafta Sony tarafından dağıtıma başlayan Android 4.4.3 sürümünün, T2 Ultra'ya gelmeyeceği duyurulmuş ve kullanıcıların üzülmesine neden olmuştu.

    Yeni sürümün güvenlik açıklarının kapatılmasının ardından, Xperia T2 Ultra için Sony, Google'dan sürüm talebinde bulundu. Sony'nin Twitter hesabı üzerindeki bir paylaşımda, T2 Ultra'nın İşlemci ve Ram değerlerinin Android 4.4.3'ü kusursuz çalıştıracağı bilgisi yer alıyordu.

    Öyle görünüyorki, T2 Ultra'nın 2 GB Ram değeri, minimum 2 GB Ram isteyen 4.4.4'ü de destekleyebilir; Bekleyip görelim. Güncellemeyi yapmadan önce yedek almayı ihmal etmemenizi bir kez daha hatırlatalım.

    The post Sony Xperia T2 Ultra Kullanıcılarına Müjde! appeared first on Silikon Vadisi TV.

    Kaynak: SilikonVadisi.tv / Teknoloji

    Sony Xperia Google Sony Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title