Haberler

Sony Svf1521wstb Notebook

Sony Svf1521wstb Notebook Özellikleri

Sony VAIO Notebook Genel Özellikleri

VAIO Ekran

Gerçekçi yoğunluk, canlı renkler ve gerçek derinlikle VAIO multimedya eğlencenizi daha keyifli hale getirecek. Çığır açan Sony VAIO Ekran teknolojisi ile her modelde çok geniş 16:9 en-boy oranı, yüksek kontrast ve çizilmeye karşı dayanıklılık özellikleri bulunur. Çoğu modelimiz, daha ince ve hafif ekran ve daha uzun pil ömrü anlamına gelen LED teknolojisine sahiptir. Belirli eğlence dizüstü bilgisayarlarında bulunan VAIO Plus Ekran, daha keyifli bir izleme deneyimi için yansıma önleyici ve daha geniş izleme açıları sunar. Profesyonel düzey VAIO dizüstü bilgisayarlarda bulunan VAIO Premium Ekran yüksek parlaklık ve renk doygunluğu sunar.

Çevreye Duyarlı

VAIO modellerinin çoğu Energy Star® uyumludur ve birçoğu da enerji tasarrufu teknolojilerine sahiptir.Üretim süreçlerimizde çevre duyarlılığımız ön plandadır. Ambalajlar, geri dönüştürülmüş materyallerden üretilir. Ana devre kartları (bileşenleri olmayan) ve 25 gramın üstündeki plastik kapak parçaları halojen içermez; 100 gramın üstündeki tüm plastik parçalar ise kolay geri dönüşüm için tek bir malzemeden ya da kolayca ayrılabilir malzemelerden yapılır.



Tasarım

Hem estetik hem de işlevsel tasarımıyla son derece şık bir görünüm sunan VAIO her zaman başarılı ve yaratıcı tasarımıyla tanınmıştır.


Klavye: Aralık tuş takımı

VAIO'larda, Sony'nin sık sık taklit edilen aralık tuş takımına sahip klavyesi bulunur. Tuşlar arasındaki optimum alan yazım hatalarını engeller; ortası hafifçe oyuk olan ergonomik tasarımlı tuşlar ise kontrolünüzü artırarak, tuşa her basışınızda diğer geleneksel klavyelere kıyasla çok daha iyi bir yazma deneyimi sunar. VAIO’nun klavyesi işlevselliği ve şıklığı bir araya getirir.

Renk seçenekleri

Bazı VAIO modelleri, kişiliğinizi ve tarzınızı yansıtan, tek renkli dünyanın rutininden çıkmanızı sağlayan çok çeşitli canlı renk seçenekleriyle sunulur. VAIO'nuz için özel olarak tasarlanan aksesuar serisiyle kişiliğinizi daha da ön plana çıkarabilirsiniz.

Karbon Fiber ve Magnezyum

Formula 1'den ve havacılık endüstrisinden ilham alan Sony, VAIO kasalarının yapımında magnezyum alaşımı ve karbon fiber gibi yüksek kaliteli malzeme kullanımı konusundaki bilgisinden yararlanıyor.İşlemesi aslında oldukça pahallı ve zahmetli olan bu malzemeler, daha fazla dayanıklılık ve daha az ağırlık gibi önemli avantajlar sunduğundan, başka herhangi bir malzeme kullanmak kaliteden ve performanstan ödün vermek anlamına geliyor.

Touchpad paneli

VAIO'lardaki yenilikçi touchpad gelişmiş bir işlevsellik sunar. Parmağınızı panelin sağ kenarına koyarak uygulamalar arasında her yöne geçiş yapabilirsiniz. Üst kenarı kullanarak, tıpkı bir kitabın sayfalarını çevirir gibi tarayıcınıza göz atabilirsiniz.Son derece yapılandırılabilir olan touchpad, işlev atamanıza ve pek çok işlemini kontrol etmenize izin verir.

Ağırlık

VAIO her zaman teknolojinin öncüsü olmuştur. Örneğin, VAIO® Pro'nun kasasında kullanılan karbon fiber gibi hafif malzemeler sadece 900 g ağırlığında, dünyanın en hafif Ultrabook™’unun ortaya çıkmasını sağlamıştır. Karbon fiber kasalı VAIO modelleri sadece şık görünmekle kalmaz, aynı zamanda karbon fiber diğer geleneksel malzemelerden %200 daha güçlü ve %30 daha hafif olduğu için çok dayanıklı ve hafiftir.

Pil Ömrü

Her VAIO'da pil ömrünü uzatmaya ve şarj süresini uzatıp pil değiştirme ihtiyacını azaltarak en iyi performansı sunmaya yönelik bir pil yazılımı bulunur. Yeniden başlatmaya gerek kalmadan grafik kartları arasında dinamik geçiş imkanı VAIO'ya özgü bir özelliktir. VAIO Z serisinde günlük kullanım için standart Intel kartını kullanabilir, özel ihtiyaçlarınız içinse yüksek performanslı NVIDIA® kartına geçebilirsiniz.

VAIO Yazılımı

VAIO'nuzla dijital eğlence içeriğinizi kolayca yönetebilirsiniz. Çoğu VAIO dizüstü bilgisayarda video, ses ve görüntü oluşturup yönetmenize ve dijital eğlence içeriğinizi oynatmanıza yardımcı olacak bir dizi orijinal Sony yazılımı bulunur. Kullanımı kolay programlarla, profesyonel görüntü düzenleme ve müzik üretimi basit ve eğlenceli hale gelir. Sınır, hayal gücünüzdür.


Kaynak: InceHesapCom / Teknoloji

Star Sony Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın diğer parti liderleriyle görüşmesine Fatih Erbakan davet edilmedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın diğer parti liderleriyle görüşmesine Fatih Erbakan davet edilmedi

İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri belli oldu

İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri belli oldu

Fahiş fiyatlarla ilgili yeni yol haritasını Erdoğan açıkladı: Ambalajların üzerine fiyatların yazılması düşünülebilir

Fahiş fiyatlarla ilgili yeni yol haritasını Erdoğan açıkladı: Ambalajların üzerine fiyatların yazılması düşünülebilir

Borçlusunun mezarını açtı, cesedi yakmak istedi: Bugün bana ödeme günündü

Borçlusunun mezarını açtı, cesedi yakmak istedi: Bugün bana ödeme günündü

AK Partili Yenişehirlioğlu 'Helal yoldan edindim, takmaya devam edeceğim' dediği saatini eliyle kapattı

AK Partili Yenişehirlioğlu "Helal yoldan edindim, takmaya devam edeceğim" dediği saatini eliyle kapattı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsmailağa lideri Hasan Kılıç'ın cenaze törenine katıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsmailağa lideri Hasan Kılıç'ın cenaze törenine katıldı

title