Haberler

    Sony'nin Yeni Sanal Tuşları Ortaya Çıktı

    Movie Creator uygulamasının ekran görüntüleri Sony'nin yeni sanal tuşlarını gözler önüne serdi.

    Furkan Yaldız - -

    Japonya merkezli teknoloji devi Sony, bir yandan yeni cihazlar üzerinde çalışmaya devam ederken diğer taraftan da mevcut mobil cihazlar için güncelleme hazırlıklarını sürdürüyor. Sony'nin üst seviye akıllı telefonları Şubat ayı itibarıyla Android 5.0 Lollipop güncellemesine kavuşmaya başlayacak. Kullanıcıların merakla beklediği bu yeni yazılım güncellemesine dair bilgiler gelmeye devam ediyor. Son olarak gelen fotoğraflar ise Android 5.0 Lollipop'un getireceği yeni sanal tuşlarını ortaya çıkardı.


    Gün yüzüne çıkan fotoğraflar, Sony'nin üzerinde çalıştığı Android 5.0 Lollipop güncellemesi ile birlikte gelecek olan yeni sanal tuşları gözler önüne serdi. Fotoğraf ve videolarla kısa film oluşturabilme fırsatı sunan Movie Creator uygulamasının ekran görüntülerinden elde edilen fotoğraflara bakılarak, yeni sanal tuşların yenilendiğini görebilmek mümkün. Ayrıca söz konusu yeni sanal tuşlar, PlayStation simgelerine olan benzerliği ile dikkat çekiyor.


    İşte Sony'nin yeni sanal tuşları;





    Furkan Yaldız - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Furkan Yaldız Japonya Sony Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title