Haberler

    Sony'den Pxw-Fs5 Kamera Ödüllü Yarışma

    -

    Sony, içerik oluşturucuların yaratıcılığını ve azmini kutlamak için özel bir yarışma düzenleyeceğini duyurdu. Yarışmayı kazanacak şanslı kişi, yepyeni bir PXW-FS5 kamerayla çalışma şansına sahip olacak.


    IBC 2015'te duyurulan kompakt yeni PXW-FS5, etkileyici 4K görüntü kalitesiyle en zorlu koşullarda bile hareket halindeyken üst seviye çekim yapma fırsatı sunuyor. Yalnızca 0,8 kg ağırlığındaki kamera, ergonomik ağırlık dengesi sayesinde rahat ve güvenilir elde çekim imkânı sunuyor. PXW-FS5, koşullara uyum sağlayarak farklı çekim açıları kullanma, değişiklik yapma, hatta drone'a takma imkânı sunan tasarımıyla film yapımcılarının çalışmalarını yeni bir seviyeye çıkarmalarını sağlıyor. Sony, yaratıcı esnekliği düşünerek geliştirdiği PXW-FS5 ile sınırları ortadan kaldırarak her tarzda, her açıdan, her yerde çekim yapmaya imkân veriyor.


    Sony şimdi tüm film yapımcılarına devrim yaratan PXW-FS5'i kazanma fırsatı sunuyor. Düzenlenecek küresel yarışmada katılımcılar "No More Limits" (Sınırları Aşın) temalı iki dakikalık bir film çekecek. Filmler yaratıcılığa, kendine özgülüğe ve çekimlerin zorluk seviyesine göre puanlandırılacak.


    Yarışmaya katılmaya elverişli filmlerin 31 Ekim'e kadar YouTube'a yüklenmesi ve Sony web sitesine girilmesi gerekiyor. 1 -15 Kasım tarihleri arasında YouTube'da en çok "beğeni" alan videolar bölge finallerine kalacak ve Sony Bağımsız Sertifikalı Uzmanlar, Aralık ayının başında düzenlenecek özel web seminerinde favori videolarını seçecek. Bu bölge finalistlerinin her biri birer Sony a7s kazanacak ve PXW-FS5 kazanabileceği küresel finale katılacak. Büyük ödülü kazanan kişi web seminerinde açıklanacak.


    Daha fazla bilgi almak, yarışmaya kaydolmak ve tüm şartlar ve koşulları görmek için lütfen şu adresi ziyaret edin: http://bit.ly/1iy6cMR




    Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Sony Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title