Haberler

    Sony'den Orta Seviye Su Geçirmez Telefon: Xperia M2 Aqua

    Yeni amiral gemisi için çalışmalarını sürdüren Sony, orta seviye ilk su geçirmez akıllı telefonunu duyurdu.

    Furkan Yaldız - -

    IFA 2014'te yeni amiral gemisini tanıtmak için hazırlıklarını sürdürmeye devam eden Sony, orta seviye su geçirmez ilk akıllı telefonunu duyurdu. Sony Xperia M2 Aqua adını taşıyan akıllı telefon, orta seviye donanımlara sahip olmasına rağmen su geçirmez yapısı ile dikkat çekiyor.


    Kısa bir süre önce resmiyete kavuşan Sony Xperia M2 Aqua, 4.8 inç büyüklüğünde ve QHD (540 x 960) çözünürlüğünde ekrana sahip. Gücünü 1.2GHz saat hızında çalışan dört çekirdekli işlemci barındıran Qualcomm Snapdragon 400 yonga setinden alan cihazda, 1GB RAM ve 8GB dahili depolama alanı bulunuyor. MicroSD kart desteği ile 32GB'a kadar arttırılabilir hafıza sunan Xperia M2 Aqua, arka tarafında 4x dijital zoom yapabilen 8MP'lik kameraya sahip. Kırmızı göz yok etmek özelliğine sahip olan cihazın kamerası aynı zamanda LED flaş barındırıyor. Ön tarafta ise VGA çözünürlüğünde kamera mevcut. Bluetooth 4.0, Wi-Fi ve NFC gibi bağlantı seçenekleri sunan telefonda 2330mAh değerinde batarya bulunuyor. Son olarak Sony Xperia M2 Aqua, IP65/68 sertifikasına sahip.


    Siyah ve beyaz olmak üzere iki farklı renk seçeneği sunan Sony Xperia M2 Aqua, çok yakında Avrupa, Latin Amerika ve Asyapazarlarında satışa sunulacak. Cihazın fiyatı hakkında ise henüz bir bilgi bulunmuyor.


    Söz konusu cihazın tanıtım videosu;



    Videoyu göremiyorsanız buraya tıklayın.



    Furkan Yaldız - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Furkan Yaldız Sony Xperia Sony Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title