Haberler

    Sony, Akıllı Telefonlarda Uzun Yaşam Döngüsü Sunmaya Hazırlanıyor

    Hasan Uğur Nayır - -

    Sony bir yandan Xperia Z4'e odaklanırken, diğer yandan mobil pazardaki stratejisi üstünde yavaş yavaş bazı değişiklikler yapmaya başladı. Yeni gelişmelere göre Japon üretici akıllı telefonlardaki yaşam döngüsünü uzatmak istiyor. En azından şimdilik bu iş Tayvan'da başlayacak.


    Focus Taiwan'ın taptaze raporuna göre Sony Mobile, perakende ve telekom ortakları ile daha fazla pazarlama kampanyası gerçekleştirerek Tayvan'daki akıllı telefonların yaşam döngüsünü uzatacak. Sony Mobile Tayvan Genel Müdürü Jonathan Lin'e göre bu sene orta ve yüksek segment modellere biraz daha fazla odaklanılması söz konusu. Lin, "Mevcut stratejimiz içinde ürünlerin yaşam döngüsünü uzatmak istiyoruz. Daha fazla mobil içerik ve yeni renkli telefonlar sunmayı planlıyoruz." dedi. Diğer markaların Android tabanlı telefonlarının dayanma gücünün 3-6 ay olduğunu sözlerine ekledi.


    Lin'in açıklamalarına göre geçen yıl mart ayında Tayvan'da çıkan mor Xperia Z2 ilk satışlarda etkili oldu. Ayrıca Lin, telekom ortaklarıyla belirli telefon modelleri için özel satışların başlayacağını ve amiral gemisi modellerinin ürün yaşam döngüsünün daha fazla uzatılacağını da belirtti.


    Sony'nin Tayvan'da başlattığı yeni operasyon diğer pazarlarda da bir şeylerin değişeceğini ve şirketin mevcut stratejisi içinde bazı değişikliklere gideceğini işaret eder cinsten. Şimdilik global olarak veya diğer pazarlar açısından herhangi bir resmi açıklama yok. Analistler Sony'nin bu sene doğru adımlar atarak toparlanma yoluna gireceğini öngörüyor. Sizin düşünceniz nedir?



    Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Hasan Uğur Tayvan Sony Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title