Haberler

    Sonu Moskova Olsun

    RUSYA'nın ev sahipliğinde 2018 yılında düzenlenecek 21. Dünya Kupası finalleri öncesi Avrupa Elemeleri'nde maçlar başladı.

    RUSYA'nın ev sahipliğinde 2018 yılında düzenlenecek 21. Dünya Kupası finalleri öncesi Avrupa Elemeleri'nde maçlar başladı. Milli Takımımız da I Grubu'nda bu akşam ilk sınavını verecek. Ay yıldızlılar 3. kez bu büyük organizasyonda yer almak için siftahı Hırvatistan deplasmanında yapacak. Başkent Zagreb'deki Maksimir Stadı'nda TSİ 21.45'te oynanacak mücadeleyi Polonyalı hakem Szymon Marciniak yönetecek. Hırvatistan'ın cezası nedeniyle seyircisiz oynanacak mücadeleyi TV8 yayınlayacak. Gruptaki diğer rakipler ise Finlandiya, Kosova, İzlanda ve Ukrayna.

    YAĞMUR BEKLENİYOR

    Millilerin, Hırvatistan ile yapacağı maç anında Zagreb'de yağmur bekleniyor. 1912 yılında yapılan 38 bin kapasiteli Maksimir Stadı'nın ise bakımsız olmasına rağmen zemini futbol oynamaya elverişli.

    3 GRUP'TA 8 MAÇ DAHA VAR

    Millilerin yer aldığı I ve diğer gruplardaki gecenin programı şöyle: D GRUBU: 19.00 Gürcistan-Avusturya, 21.45 Sırbistan-İrlanda Cumhuriyeti., Galler-Moldova, G GRUBU: 21.45 Arnavutluk-Makedonya, İsrail-İtalya, İspanya-Liechtenstein, I GRUBU: 21.45 Finlandiya-Kosova, Ukrayna-İzlanda.

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Hırvatistan Finlandiya Zagreb Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title