Haberler

Songül Öden ''SERÇE'' Oldu

Güncelleme:

Endemol'ün 'Paramparça' adlı dizisinin açık ara birinci olmasının ardından merakla beklenen ikinci dizisi 'Serçe Sarayı' için çalışmalara başlandı.

Serçe Sarayı'nın başrolü için uzun zamandır oyuncu araştırması yapan Endemol Türkiye ile Bazı Filmler'in ortaklığıyla çekilecek dizide 'Serçe' rolü için Türkiye, Ortadoğu ve Arap Yarımadası'nda önemli bir hayran kitlesine sahip olan Songül Öden ile anlaşma imzalandı.

Türkiye'de üç sezon yayınlanan, Türkiye'nin yurtdışına satılan ilk dizisi Gümüş şimdiye kadar 56 ülkede milyonlarca izleyiciye ulaşmıştı. Öden, Gümüş dizisinde canlandırdığı Gümüş karakteriyle dünya çapında büyük bir hayran kitlesi toplarken, Gümüş'ün final bölümü sadece Ortadoğu'da 85 milyon kişi tarafından izlendi.

KRALİÇE SEÇİLDİ

Öden bu yılın başında da Arap ülkeleri tarafından düzenlenen anket sonucu, 'Drama Kraliçesi' ve 'En İyi Kadın Oyuncu' seçilerek taçlandırıldı.

Diğer oyuncuların önümüzdeki günlerde açıklanacağı Serçe Sarayı'nın proje tasarımını, "Gurbet Kuşları", "Şubat" ve "Leyla ile Mecnun", "Sen Aydınlatırsın Geceyi" gibi pek çok başarılı yapıma imza atan Funda Alp yaptı.

Dizinin yönetmenliğini ise "Yaprak Dökümü", "Menekşe İle Halil" gibi yıldız dizilerle tanıdığımız Mesude Erarslan üstlendi.

Çekimlerine önümüzdeki hafta başlanacak 'Serçe Sarayı' Şubat ayında Star TV'de yayınlanacak.

Serçe Sarayı özet

30'lu yaşlarının başında olan Serçe, İstanbul'da, komşuluk ilişkilerinin yoğun yaşandığı canlı, samimi ve bir o kadar da olaylı bir mahallede iki oğlu ve kız kardeşiyle birlikte sakin bir hayat yaşamaktadır. Eşi Ramazan'ı trafik kazasında kaybettikten sonra çıkan taliplerin hiçbirini kabul etmeyip kendisini çocuklarına ve kız kardeşine adamıştır. Ancak bir gün hiç beklenmedik bir şey olur; Serçe tüm evlilik hayatı boyunca büyük bir yalanla yaşadığını öğrenir. Hatırasına bile dört elle bağlı olduğu adam onu senelerce üstelik de gözünün içine baka baka aldatmıştır. Evlilikleri boyunca bir başka kadınla da beraberliğini sürdüren Ramazan'ın üstelik o kadından da bir erkek çocuğu vardır... Gerçeklerle yüzleşmek Serçe için hayatının dönüm noktasıdır. Serçe bunları yaşarken gençlik aşkı Kadir'in de mahalleye geri dönmesiyle işler karışacaktır.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Gümüş Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title