Haberler

Songör Ailesinden Ankara'ya "Dünya Mutfağı Yatırımı"

Güncelleme:

Sadece Türkiye değil, ünü ülke sınırlarını aşmış olan Kayseri yemekleri son dönemde kitap haline getirilmesinin yanı sıra yurtdışından da büyük ilgi görüyor.

170 yemek çeşidi ile dünya mutfaklarında yerini alan Kayseri yemeklerinin tanıtılmasının en büyük destekçileri arasında Songör ailesi de yer alıyor. Başkent Ankara'da bu doğrultuda gerçek Kayseri mutfağını tanıtmak amacıyla yeni bir yatırım yapan Songör ailesi; 169 metrekare oturma alanı açılan ilk "Tam Kayseri Mantı" ile Kayseri'ye dair tüm yöresel yemekleri uygun fiyata tadabilme imkanı sunuyor…

Kayserili Songör ailesi 15 ilde 192 mağazaya ulaşan Makro ile yüzde yüz yerli marka olarak Türkiye'nin gururu olan isimlerden. Bu başarılarını gıdada farklı alanlarda da devam ettiren Songör ailesi bu kez Kayseri'nin yöresel lezzetlerini Ankara'lılar ile buluşturuyor.

Tam Kayseri Mantı Restorant Genel Müdürü Oğuzhan Songör: Kayseri mutfağı, köklü ve önemli bir hazinemiz ve sadece Türkiye'de değil Dünya mutfaklarında marka oluyor. Geleneksel mutfak zenginliğimizi tanıtmak bizim görevimiz. Kayseri mutfağına dair tüm yöresel tatlara ulaşabilme fırsatını Ankaralılara sunuyoruz. İlk şubemizi Çankaya Yıldız'da açtık ve yoğun talep üzerine şimdiden diğer şubeler için çalışmalara başladık. Kayseri'den getirdiğimiz özel baharatlarla ve ürünlerle özel aşçılarımız ve profesyonel ekibimiz ile ev sıcaklığında keyifli lezzetler sunuyoruz. Aynı zamanda Makro'dan 100 TL ve üzeri alışveriş yapan tüm müşterilere de yüzde 20 indirimli fiyat uyguluyoruz" açıklamasında bulundu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Kayseri Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title