Haberler

Soner Yalçın Denizli'de Gözaltına Alındı (6)

Adliye ÖNÜNDE YALÇIN'A DESTEK Denizli'de kaldığı otel odasında gözaltına alınıp ardından serbest bırakılan öğleden sonra da hakim karşısına çıkan Soner Yalçın'a, adliyeden ayrılmak üzereyken yaklaşık 50 kişilik bir grup 'Mustafa Kemal'in askerleriyiz' sloganı atarak destek verdi.

Adliye ÖNÜNDE YALÇIN'A DESTEK

Denizli'de kaldığı otel odasında gözaltına alınıp ardından serbest bırakılan öğleden sonra da hakim karşısına çıkan Soner Yalçın'a, adliyeden ayrılmak üzereyken yaklaşık 50 kişilik bir grup 'Mustafa Kemal'in askerleriyiz' sloganı atarak destek verdi.

İfade verdiği davayla ilgili ne OdaTV'ye ne de kendisine herhangi bir tebligat gelmediğini belirten Soner Yalçın, "Bu bir cemaat operasyonudur. Bu cemaat, beni korkutamaz, yıldıramaz. Cemaat, hükümete mesaj vermek istiyor, 'Biz paralel yapı olarak faaliyetlerimizi sürdürüyoruz' demek istiyor. OnlarIN kendi aralarındaki mücadeledir. Filler tepişmeye devam etsinler, biz gazeteciliğe ve hakikati yazmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Soner Yalçın ardından İzmir'e hareket etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Soner Yalçın Denizli Cemaat Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title