Haberler

Soner Sarıkabadayı Yalovalıları Coşturdu

Çiftlikköy'de her yıl düzenlenen Kuruluş Yılı Şenlikleri, Mokamp'ta gerçekleşti.

Çiftlikköy'de her yıl düzenlenen Kuruluş Yılı Şenlikleri, Mokamp'ta gerçekleşti. Şenlikte Karadeniz müziğinin sevilen isimlerinden Recebim ile pop müzikte adını besteleriyle duyuran Soner Sarıkabadayı aldı.

Şenlikte ilk olarak Karadeniz müziğinin en ünlü isimlerinden Recebim sahne aldı. Recebim, konser alanını dolduran izleyicileri adeta Karadeniz'de yolculuğa çıkardı. Çiftlikköylüler konser alanında horon tepti. Gecenin bir diğer konuğu ise Soner Sarıkabadayı oldu. 'Buz', 'Pas', 'Tuzlu Su' isimli şarkılarıyla adını duyuran; bu yaza da 'İnsan Sevmez mi' ve 'Kutsal Toprak' adlı şarkılarıyla damgasını vuran genç müzisyen yaklaşık 2 saat sahnede kalarak kulakların pasını sildi. Yalnızca kendi söylediği şarkılarla değil Sertab Erener, Murat Boz, Murat Dalkılıç, Mustafa Ceceli, Sibel Can gibi ünlü isimlere verdiği dillere pelesenk olmuş şarkılarını da seslendiren Sarıkabadayı'nın konseri sonrası muhteşem bir de havai fişek gösterisi yapıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Soner Sarıkabadayı Çiftlikköy Karadeniz Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title