Haberler

Sondaj İçin Hazırladıkları El Yapımı Patlayıcı İnfilak Etti: Baba ve 3 Oğlu Öldü

Konya'nın Çumra İlçesi'nde baba ile 3 oğlu, tarlada su çıkartmak için sondaj yaparken karşılaştıkları kayayı parçalamak amacıyla hazırladıkları el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu yaşamlarını yitirdi.

Konya'nın Çumra İlçesi'nde baba ile 3 oğlu, tarlada su çıkartmak için sondaj yaparken karşılaştıkları kayayı parçalamak amacıyla hazırladıkları el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu yaşamlarını yitirdi.

Olay, öğle saatlerinde Konya'nın Çumra İlçesi'ne yaklaşık 20 kilometre uzaklıktaki Küçükköy Mahallesi'nde meydana geldi. Tarlalarda su çıkartmak için sondaj yaparak geçimini sağlayan 65 yaşındaki Hasan Hüseyin Satar, oğulları 38 yaşındaki Ahmet, 35 yaşındaki Metin ve 30 yaşındaki Feti Satar, bir tarlaya gitti. Çalışmaya başlayan baba ve 3 oğlunun kullandıkları sondaj makinesi 170'inci metrede kayaya takıldı. İddiaya göre baba ve 3 oğlu takılan matkapı çıkartmak ve kayayı parçalamak için tarladaki konteynırın içerisinde el yapımı patlayıcı hazırlamaya başladı. Satar ailesinin gübre, şeker ve bazı kimyasal maddeler karıştırarak yapmaya çalıştığı patlayıcı bir anda infilak etti.

Patlama sırasında konteynırın içerisinde bulunan baba Hasan Hüseyin ile oğlu Ahmet Satar olay yerinde hayatını kaybetti. Ağır yaralanan Metin Satar kaldırıldığı Çumra Devlet Hastanesi'nde, Feti Satar da Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

- Konya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Küçükköy Çumra Konya 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title