Haberler

Sonbahar'da Tango' İzleyenlerden Tam Not Aldı

Kartal Belediyesi tarafından Ekim ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında Sonbahar’da Tango konseri gerçekleştirildi.

Kartal Belediyesi tarafından Ekim ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında Sonbahar'da Tango konseri gerçekleştirildi. Birden çok solistin sahne aldığı konser, izleyenlerden tam not aldı.

Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi'nde Sonbahar'da Tango konseri gerçekleştirildi. Konsere, Kartal Belediyesi Başkan Danışmanı Nedim Gürmen ve Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Adem Uçar, Strateji Geliştirme Müdürü Burcu Şimşek'in yanı sıra; çok sayıda vatandaş katıldı. Gecede solist olarak; Cihat Aşkın (keman), Tevfik Rodos (vokal), Arda Karakaya ve Selin Nardemir yer aldı. Yaklaşık bir buçuk saat süren konser, izleyenlere keyif dolu anlar yaşattı. Öte yandan gecenin sürprizi olarak sahnelenen tango dansı da izleyenler tarafından uzun süre alkışlandı.

Başkan danışmanı Gürmen'den teşekkür

Gecenin sonunda Kartal Belediyesi Başkan Danışmanı Nedim Gürmen, solistlere çiçek takdim ederek teşekkür etti. Gürmen, konser programlarının Kartal'da tüm hızıyla devam edeceğinin müjdesini vererek, "Kartal ailesi olarak kültür programlarımıza verdiğimiz önem ortada. Bu gece umuyorum ki hep birlikte güzel dakikalar yaşadık. Bize yaşattıkları bu güzel geceden dolayı başta Kartal Belediye Başkanımız Sayın Altınok Öz olmak üzere; Cihat Aşkın'a ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kartal Belediyesi Hasan Ali Yücel Adem Uçar Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title