Haberler

SONAR Araştırma Şirketi Başkanı: AK Parti'nin Oyları Düştü

Güncelleme:

SONAR'ın anketine göre, Başbakan ile oğlu arasında geçtiği iddia edilen ses kaydı çıktıktan sonra AK Parti'nin oylarında 15 puanlık kayıp yaşandı.

Türkiye­'nin ay­lar­dır ko­nuş­tu­ğu "17 Ara­lık yol­suz­luk ve rüş­vet ope­ras­yo­nu­", AK­ Parti'­ye bü­yük dar­be vur­du. Hü­kü­met ile ce­ma­at ara­sın­da­ki sa­vaş kızışırken; in­ter­ne­te sız­dı­rı­lan ses ka­yıt­la­rı, si­ya­se­tin ate­şi­ni yük­selt­ti.

Li­der­ler, se­çim mi­ting­le­rin­de ka­set­ler üze­rin­den bir­bir­le­ri­ne yük­le­nir­ken, Baş­ba­kan Er­doğa­n'­ın oğ­lu Bi­la­l'­le yap­tı­ğı öne sürülen ve ge­çen pa­zar­te­si çı­kan ses kay­dı, AK ­Parti'­nin oy­la­rın­da sert bir dü­şü­şe ne­den ol­du.

İlgili Haberler

SONAR ARAŞTIRMA ŞİRKETİ BAŞKANI: AK PARTİ'NİN OYLARI 15 PUAN DÜŞTÜ

Sonar Araştırma Şirketi Başkanı Hakan Bayrakçı yaptığı açıklamada, "Daha önceki seçimlerde bunu söyleyemiyorduk. Ancak şimdi söyleyebilirim ki AK Parti'nin oyları 15 puan düştü. Ayrıca AK Parti'yi yüzde 47'lerde gösteren anket şirketlerine şimdiden Allah kolaylık versin. Seçim sonuçları açıklandığında nasıl bir açıklama yapacaklar merak ediyorum." dedi.

SAHİLLER CHP'DE, İÇ ANADOLU VE KARADENİZ'DE MHP PATLAMA YAPACAK

Bayrakçı; "AK Parti'nin oy­la­rın­da 10-15 pua­na va­ran dü­şüş var. AK Parti, di­ğer par­ti­ler­le ba­şa baş ol­du­ğu pek çok be­le­di­ye­yi kay­be­de­bi­lir.

Sa­hil­ler CHP'­de an­cak MHP, İç Ana­do­lu ve Ka­ra­de­ni­z'­de pat­la­ma ya­pa­cak. An­tal­ya­'da CHP far­kı 10 pua­na ka­dar çı­kar­dı. Detay­lı ça­lış­ma­mı­zı çok ya­kın­da ka­mu­oyuy­la pay­la­şa­ca­ğız."

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Ak Parti Ak Parti Türkiye Sonar Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (342)

KAYA ARKINKAYA_ARKIN@HOTMAIL.COM:

MHP NİN YÜKSELİŞİNİ ALLAHIN İZNİYLE GÖRECEĞİZ.. BU MİLLET HIRSIZA HOOOP DEMESİNİ BİLİR......

184
37
yanıtYanıtla
yusufyusufkader@hotmail.com:

HADİ SEN Bİ UYKUYA YAT ALLAHIN İZNİYLE RÜYANDA GÖRÜRSÜN İNŞALLAH...

yanıt0
yanıt0
CESURcsaridogan@hotmail.com:

Görürsünüz hırsızı, yatanı, yiyeni, iç boşaltanı siz ama maalesef aynı ülkede yaşıyor aynı sıkıntıları bizde çekeriz 2002 ve öncesi gibi.

yanıt0
yanıt0
SELİMselim@gmail.com:

Yorum yazanlar 2002 diyor başka birşey demiyor.NİYE ÇALDINIZ HIRSIZLAR.HESAP VERİN..

yanıt0
yanıt0
topraksfdss@hotmail.com:

sence bahçeli bu ülkeyi yönetebilir mi??

yanıt0
yanıt0
DELİ FAKIceceli01@gmail.com:

gerçekleri şimdi göremezsiniz beyler.akp den sonra gelecek hükümete dışardan destek gelmesse ALLAH yardımcıları olsun. satacak neyimiz kaldi siz düşünün.

yanıt0
yanıt0
HARUN CANelmur_71@hotmail.com:

ÇOK BEKLERSZİNİZ DÜŞTÜĞÜNÜ,FETULLAHDA GÖZÜMDEN DÜŞTÜ HİÇ BİR PARTİYE ATMAYACAKTIM AMA TÜRKİYEMİZE YAPTIKLARINDAN DOLAYI TAYYİPE OY ATACAM NEYİNİZ EKSİK YEDİNİZ ÖNÜNDE YEMEDİGİNİZ ARKANIZDA HERŞEYDE BOLLUK BEREKET VAR

20
183
yanıtYanıtla
semih erolsemih_40_@hotmail.com:

bak hele neyimiz eksikmiş, sen ne içtin arkadaş, 800 lira asgari ücretle kira öde üniversitede çocuk okut yerim senin bolluğunu...

yanıt0
yanıt0
kader gencebayviolet-83@gmail.com:

semih aga bundan 15 yıl önce sokakta kaldırımları yalıyorduuz ne çabuk unutulduuuuu pah beeeee

yanıt0
yanıt0
yaziksinisa_1984@hotmail.com:

maasim 2500 lira Allah bereket versin. Ama ben senin gibi dusunmuyorum. 800 lira asgari ucretle nasil gecinilir. sen pacayi kurtarip gerisini dusunmeden hersey iyi nasil dersin bre vicdansiz. asgari ucre evli cocuklu bi calisanin maasi 2000 liranin altinda olmamali. devlet evlenenlere uygun odemelerle ev sahibi olma imkani sunmali. tokinin evleri zengine satilmamali. ciftciye tesvikler artmali vergileri azaltilmali. zerrabin bilalin sakladiklari paralar bu isler icin kullanilabilir

yanıt0
yanıt0
Tüm 342 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title