Haberler

Son Teknoloji Tıbbi Cihazlar Çanakkale Devlet Hastanesi'nde Hizmet Veriyor

Çanakkale Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine Bağlı Çanakkale Devlet Hastanesi, ekipmanlarına her geçen gün bir yenisini daha ekleyerek, son teknoloji cihazlar ile çağı yakalıyor.

Hastalara daha kaliteli hizmet vermek için KBB cerrahi aletleri ve Endoskopi Sistemi, Genel Cerrahi Laporoskopi el aletleri, Üroloji görüntüleme sistemi, Jinekolojik Histereskopik ve Laporoskopik Enstrüman Setini Çanakkale Devlet Hastanesi bünyesine kazandıran Çanakkale Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Tezcan Sezgin, " Her geçen gün yenilenmeye ve gelişmeye devam ediyoruz. Son sistem teknoloji olan KBB endoskopi aletlerimiz polikliniklere kurulurken endoskopi için randevu vermek de tarihe karışacak" dedi.

Sezgin, pek çok hastalığın erken teşhisine yardımcı olacak olan görüntüleme aletleri KBB hekimlerinin yüzünü güldürdüğünü, bu zamana kadar yapılan endoskopik işlemlerin süresinin de kısalacağı müjdesini verdi. Öte yandan hastane bünyesine kazandırılan genel cerrahi, üroloji ve doğumhaneye alınan cerrahi aletler kullanıma sunulurken, tıbbi cihazların da kurulumuna başlandı. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çanakkale Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title