Haberler

"Son Tango" Zonguldak'ta Sahnelenecek

Güncelleme:

Zonguldak Devlet Tiyatroları Müdürü Yalçın Arslan, "Son Tango" tiyatro oyununun 31-01 Şubat tarihleri arasında Zonguldak'ta sahneleneceğini söyledi.

Zonguldak Devlet Tiyatroları Müdürü Yalçın Arslan, "Son Tango" tiyatro oyununun 31-01 Şubat 2014 tarihleri arasında Zonguldak'ta sahneleneceğini belirtti.

Zonguldak Devlet Tiyatroları Müdürü Yalçın Arslan yaptığı açıklamada, "Bu hafta İstanbul Devlet Tiyatrosunu ilimizde misafir ediyoruz. 'Son Tango' iki perde, iki saat bir oyun. Cuma günü saat 20.00'de, Cumartesi saat 14.00 ile 20.00'de olmak üzere sahnelenecek. Oyunun konusu ise, Maria fakir ama idealist Pedro'yu sevmektedir. Bu sevgisine karşılık da bulan Maria'nın trajik hatası, aşka özgü bir kızgınlıkla Pedro'ya ders vermek ve Jose'yle evlenmek olur. Tutku ve aşk dansı tangonun ruhunun vücut bulduğu Maria ve Pedro'nun hayatlarında artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Tüm yaşananlardan sonra sağlam kalan tek şey, birbirlerine duydukları sevgi, yalpalanmalarına rağmen kulaklarına 'yapacakları bir işin daha var olduğunu' fısıldar. Tüm Zonguldak halkını, tüm tiyatro severleri tiyatroya bekliyoruz" dedi.

Özcan Özer'in yazdığı, Mustafa Sarı'nın yönettiği oyunun kadrosu ise şu isimlerden oluştu:

Zeliha Güney, Metin Beyen, Barış Bağcı, Engin Delice, Ali Çelik, Selin Takman, Murat Kapu, Arif Burak Yılmaz, Mert Sezgin, Hazal Erdal, Sedat Savtak, Hilal Kuvvet, Kerim Altınbaşak, Ayşe Günyüz, Köksal Ünal, Aslı İktu, Güzide Arslan, Tuğba Özoğlu, Lalizer Kemaloğlu, Nihal Usanmaz, Evrim Sarıca, Hande Genç Örnek, Sencer Çakal, Alper Aksoy, Görkem Koyuncu, Büşra Güni, Eda Şahin, Taner Şavşat, Devrim Sarıca. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Pedro Rodríguez Ledesma Devlet Tiyatroları Zonguldak İstanbul Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title