Haberler

Bodrum'un Son Süngercisi Sezona Hazır

Güncelleme:

Bodrum'un tarihinde önemli yer tutan süngerciliği sürdüren İbrahim Totoz, sezon öncesi son hazırlıklarını tamamladı.

Türkiye genelinden ve komşu Yunan adalarından zorluklarla topladığı süngerleri evinin altındaki atölyede işleyen İbrahim Totoz, yaz sezonu öncesi son hazırlıklarını da tamamladı.

Bodrum'a gelen yerli ve yabancı turistlere süngerin geçmişteki önemini de anlatarak satış yapan İbrahim Totoz, Bodrum Belediyesi'nin destekleriyle açacağı stant için gün sayıyor.

SÜNGERLERİNİ HAZIRLIYOR

Atölyesinde gün boyu süngerlerini hazırlayan Totoz, Bodrum tarihinde Bodrumluların süngerden geçimini sağladığını da belirterek, kendisinin de süngercilikten başka bir iş yapmayacağını ve eski süngerciliği Bodrum'da unutturmayarak yaşatacağını söyledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Türkiye Bodrum Yerel Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (9)

ada:

el kadar süngeri 300 tl ye sat sonra sanattan zanaattan bahset. meslekmiş. modern tefecilik

12
7
yanıtYanıtla
sassa:

sende Yap okadar para kazaniliyorsa emek

yanıt1
yanıt0
THEEMINEMSHOW:

ÇOK GEREKSİZ BİR HABER .

1
11
yanıtYanıtla
pillow fighter:

mesleği devam ettirmeye niyetli olanlar çok olsa bile hiç sordunuz mu süngerler ne diyor bu işe? kaldı mı bodrumda sünger?

10
1
yanıtYanıtla
ali:

mesela doktorluk da öyle oluyor. doktorlar hasta bakan bölümlerden kaçmaya çalışıyor

5
2
yanıtYanıtla
mesut:

kadir inanırın yaban karakterinin gerçek hali bu, sonunda bulduk onu!!

3
2
yanıtYanıtla
SINIR İL KARS:

ben bişey anlamadım haberden anlayan bir zahmet bana yazssın

3
1
yanıtYanıtla
ada:

atma recep

0
3
yanıtYanıtla
antizor:

Aslanim vurgun yememey dikkat et; her sunger kullanisimda sizleri hatirlarim. Elinize saglik.

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title