Haberler

    Son Sözü Yine Thiago Silva Söyledi: 2-2

    Zlatan Ibrahimovic'in atılmasıyla 10 kişi kalan PSG, 120 dakika süren ve kıran kırana geçen mücadelede Chelsea'yi saf dışı ederek çeyrek finale yükselen taraf oldu.

    UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş mücadelesinde Jose Mourinho'nun Chelsea'si, Stamford Bridge'de Paris Saint-Germain ile 2-2 berabere kalarak turnuvaya veda etti.

    Müthiş bir heyecana sahne olan maçta Paris Saint-Germain karşılaşmanın 31. dakikasında Zlatan Ibrahimovic'in kırmızı kart görmesiyle sahada 10 kişi kalırken, ikinci yarıda yenik duruma düşmesine rağmen mücadeleyi uzatma bölümlerine taşımayı başardı.

    Karşılaşmanın ilk yarısı düşük tempoda geçerken, iki takım da net gol pozisyonu üretme konusunda güçlük çekti. 2. dakikada Verratti'nin arapsında ceza sahası içinde topla buluşan Cavani vuruşunu yapacağı sırada Terry son anda araya girerek tehlikeyi önledi.

    IBRAHIMOVIC ATILDI

    31. dakikada Paris Saint-Germain, topa hamle yapmak isterken rakibi Oscar'a sert bir müdahelede bulunan Zlatan Ibrahimovic'in direkt olarak kırmızı kart görmesiyle sahada 10 kişi kaldı. Bu pozisyonun sonrasında maçın hakemi Kuipers'e konuk ekip oyuncularının yoğun itirazları oldu.

    43. dakikada Chelsea, Diego Costa'nın ceza sahası içinde Cavani'nin arkadan yaptığı müdaheleyle düşürülmesinin ardından penaltı bekledi ama maçın hakemi oyunu devam ettirdi ve ilk yarı golsüz beraberlikle geçildi.

    NEFES KESEN İKİNCİ YARI

    Mücadelenin ikinci yarısı ise tam anlamıyla nefes keserken, 58. dakikada inanılmaz bir pozisyon yaşandı. Savunmanın arkasına atılan topla bir anda kaleciyle karşı karşıya kalan Cavani, Cortuois'dan sıyrılarak sol çaprazdan boş kaleye doğru vuruşunu yaptı ama top direğe çarparak oyun alanına geri döndü.

    Bu dakikadan sonra da Paris Saint-Germain 10 kişi olmasına rağmen verdiği mücadeleyle oyunun kontrolünü rakibine vermedi.

    80. dakikada Ramires'in sağ çaprazdan yaptığı vuruşta Sirigu topu kornere çelerken, Bu pozisyonun devamında Chelsea'nin golü geldi. Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşu sonrası ceza sahası içinde oluşan karambolde Cahill sert bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 1-0.

    ESKİ DOST ACIMADI!

    86. dakikada ise sahneye Chelsea'nin eski oyuncusu David Luiz çıktı. Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşu sonrasında ön direkte kafa vuruşunu yapan David Luiz,  skora dengeyi getirdi: 1-1.

    Maçın normal süresinin geri kalan bölümlerinde ise gol sesi çıkmadı ve mücadelede uzatma bölümlerine geçildi.

    DROGBA HAYAT VERDİ

    Uzatmalarda oyuna Fildişili yıldız Didier Drogba'yı oyuna alarak başlayan Jose Mourinho, bu hamlesinin meyvesini çabuk aldı. Uzun paslarla tecrübeli golcüyü topla buluşturmaya çalışan Londra ekibi, ceza alanı içindeki Drogba'nın hareketliliği sayesine penaltı kazandı. Thiago Silva ile çıktığı hava topu mücadelesinde Brezilyalı'nın meşin yuvarlağa elle temas etmesi sonucu hakem penaltı düdüğünü çaldı. Beyaz noktanın başına geçen Eden Hazard, kaleciyi ters köşeye yatırarak 96. dakikada skoru 2-1 yaptı.

    SON SÖZÜ KAPTAN SÖYLEDİ

    Son kozlarını oynayan PSG, ikinci uzatma devresinin sonlarına doğru duran toplarla rakip kaleye yüklenmeye başladı. 113'te sağ taraftan kullanılan kornere penaltı noktası üzerinde iyi yükselen Thiago Silva müthiş bir kafa vuruşu çıkardı ancak Belçikalı kaleci Courtois aynı güzellikte bir kurtarışla kornere çelmeyi bildi. Ancak sol taraftan kornerde yine aynı noktada kafayı vuran Thiago Silva bu sefer kalecinin uzanamayacağı noktaya topu yollayarak skora denge getirdi.

    Kalan dakikalarda adeta şoka giren Chelsea, hiçbir atak geliştiremezken, PSG akıllıca zaman geçirip topu kalesinden uzakta tutarak çeyrek final biletini cebine koyan taraf oldu.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Paris Saint Germain Thiago Silva Chelsea Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title