Haberler

Son Sigaram' Selfie Çekti, Ardından İntihar Etti

Sivas'ta yaşayan 25 yaşındaki Celal Şerare girdiği bunalım sonucu kendisini çamaşır ipi ile yaşadığı evin tavanına asarak yaşamına son verdi.

Sivas'ta yaşayan 25 yaşındaki Celal Şerare girdiği bunalım sonucu kendisini çamaşır ipi ile yaşadığı evin tavanına asarak yaşamına son verdi. Celal Şerare'nin intihardan yarım saat önce sosyal paylaşım sitesinden veda mesajları verdiği görüldü.

Olay saat 15.00 sıralarında kent merkezinde Fatih Mahallesi 90'ıncı Sokak'ta meydana geldi. Nakliyat işi yapan Celal Şerare, babası İbrahim Şerare'yi arayarak akşam saatlerinde kent merkezinde bulunan bir çay ocağına buluşmak istediğini söyledi. Çay ocağına gelen baba İbrahim Şerare oğlunu bulamayınca bir müddet bekledikten sonra birlikte yaşadıkları eve gitti. Evin kapısını açarak içeri giren İbrahim Şerare oğlunu evin içerisinde bulamayınca çatı katına çıktı ve tavan arasında Celal Şerare'nin ipte sallanan cesediyle karşılaştı.

İbrahim Şerare hemen 112 Acil Servis'i arayarak yardım istedi. Gelen sağlık ekibi Celal Şerare'nin yaşamını yitirdiği belirlendi. Polis ekiplerinin çalışmasının ardından Şerare'nin cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. İbrahim Şerare'nin eve bir not bırakarak 'Borçlarımı sakın babam ile kardeşim ödemesin' ifadelerini yazdığı öğrenildi.

İNTİHAR SİNYALİ VERDİ

Öte yandan Celal Şerare'nin intihar etmeden yaklaşık yarım saat önce sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki hesabına, 'Hayat bir oyundu. Jetonla oynanıyordu, bende jeton bitti siz devam edin gardaş' yazdığı ve hemen ardından sigara içerken görülen bir selfie fotoğrafını ekleyerek, 'Belki de son sigaram' notunu düştüğü görüldü.

Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. - Sivas

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500

Yorumlar (2)

aykut özelmobilWeb@haberler.com:

Ah be kardeşim değer mi idi gencecik insansın hem bu dünyanı hem ahiretini kapattın allah af etsin mekanın cennet olsun ailene sabır versin bir insanı intihara götüren böyle hayatın insanlığın da ta allah belasını versin

1
0
yanıtYanıtla
intihar etmeyin:

intiharetmeyin. tr. gg okuyun, okutun

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title