Haberler

Son Şampiyon Tredaş Spor, Çalışmalara Başladı

2014-2015 sezonu Tekirdağ Yıldızlar Basketbol Ligi’nde şampiyon olarak Marmara Şampiyonası ve Anadolu Şampiyonasında Trakya Bölgesini başarıyla temsil eden TREDAŞ Spor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında çalışmalarına başladı.

2014-2015 sezonu Tekirdağ Yıldızlar Basketbol Ligi'nde şampiyon olarak Marmara Şampiyonası ve Anadolu Şampiyonasında Trakya Bölgesini başarıyla temsil eden TREDAŞ Spor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında çalışmalarına başladı.

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş.'nin (TREDAŞ), spora ve sporcuya destek olmak, sağlıklı ve ahlaklı sporcu yetiştirmek amacıyla sürdürdüğü sosyal sorumluluk programı çerçevesinde faaliyetlerini sürdüren TREDAŞ Spor, 2015-2016 sezonu hazırlıklarına yoğun bir tempoda başladı.

TREDAŞ Spor Kulübü Antrenörü Hakan Gamtüre yaptığı açıklamada, yoğun bir çalışma dönemine başladıklarını belirterek, taraftarlara yeni sezonda çok güzel bir takım izleteceklerini söyledi. Gamtüre, "Çalışma programlarımız, basketbol kondisyon antrenmanları ve atletizm antrenmanlarıyla haftanın beş günü devam ediyor. Yeni sezonda da hedefimiz her zamanki gibi şampiyonluk. TREDAŞ Spor'un hedefi her zaman büyük olmuştur" diye konuştu.

"TREDAŞ SPOR, TÜRKİYE'DE ALT YAPI KONUSUNDA BİR MARKA HALİNE GELDİ"

Antrenör Hakan Gamtüre, TREDAŞ Spor Kulübü'nün kaliteli bir ekipten oluştuğunu ifade ederek, minik takımdan genç takıma kadar birlikte oynayan bir oyuncu grubuna sahip olduklarını kaydetti. Gamtüre, şöyle konuştu:

"IC Holding sponsorluğundaki TREDAŞ Spor Kulübü, Türkiye'de alt yapı konusunda bir marka haline geldi. Yıllardır birlikte oynayan bir oyuncu grubumuz var. Bunun meyvelerini de lig ve turnuvalarda alıyoruz. Türkiye'nin birçok büyük basketbol kulübüne oyuncu veriyoruz. Her kesim tarafından takdir edilen başarılarımız, bizi daha iyi motive ediyor. İnanıyorum ki birçok oyuncuyu daha Türk basketboluna kazandıracağız"

Hakan Gamtüre, yeni sezonda Minik, Küçük, Yıldız ve Genç kategorilerinde mücadele edeceklerini söyleyerek, liglerin Ekim ayında başlayacağını belirtti. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Trakya Bölgesi Tekirdağ Türkiye Marmara Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title