Haberler

Son Şampiyon, Farklı Galibiyetle Başladı

Spor Toto Süper Lig'de geçen sezonu şampiyon tamamlayan Beşiktaş, 2016-2017'nin ilk haftasında ligin yeni takımlarından Alanyaspor'u 4-1 yendi.

Vodafone Arena'da oynanan karşılaşmanın ilk yarısında etkili bir oyun sergileyerek, 6 ve 42. dakikalarda bulduğu gollerle 2-0 öne geçen siyah-beyazlı ekip, ikinci yarıda da üstünlüğünü sürdürdü. Biri penaltıdan olmak üzere Cenk Tosun ile 2 gol daha kaydeden ev sahibi takım, karşılaşmadan 4-1 galip ayrılarak yeni sezona 3 puanla başladı.

Vodafone Arena'da 4'te 4

Stadının yapımı nedeniyle uzun süre Dolmabahçe'den ayrı kalan Beşiktaş, Vodafone Arena'nın hizmete girmesinin ardından 4. resmi karşılaşmasını yaptı.

Geçen sezon Süper Lig'de 3 karşılaşmada rakiplerini bu statta konuk eden siyah-beyazlı ekip, Alanyaspor'u mağlup ederek üst üste 4. galibiyetine imza attı.

Vodafone Arena'nın açılış maçında Bursaspor'u 3-2 yenen Beşiktaş, ardından Kayserispor'u 4-0, Osmanlıspor'u 3-1 mağlup etti.

Yeni stadında gol ortalaması 3,5

Beşiktaş, Vodafone Arena'daki gollü galibiyetlerini sürdürdü.

Geçen sezon Bursaspor'u 3-2, Kayserispor'u 4-0 ve Osmanlıspor'u 3-1 yenen siyah-beyazlı takım, Alanyaspor'a bu statta 4-1 üstünlük sağladı.

Beşiktaş, Vodafone Arena'daki 4 maçta 3,5 gol ortalamasıyla oynadı.

Oğuzhan Özyakup'tan arenada en erken gol

Beşiktaş'ın 6. dakikada ilk golünü atan Oğuzhan Özyakup, Vodafone Arena'daki en erken gole imza koydu.

Siyah-beyazlı ekibin, 4 maç yaptığı statta en erken golünü geçen sezon Kayserispor ile oynanan mücadelede Mario Gomez, 10. dakikada kaydetmişti.

Oğuzhan, Alanyaspor filelerini havalandırarak siyah-beyazlı formayla da ligde 20. gol sevincini yaşadı.

Beşiktaş'ı 2-0 öne geçiren ve 67. dakikada yerini Kerim Frei'ye bırakan ve Vodafone Arena'daki ilk gol sevincini yaşayan Olcay Şahan, Süper Lig'de 33. kez rakip fileleri havalandırdı.

Cenk Tosun'dan ilk hafta gollerine devam

Siyah-beyazlılarda 58. dakikada penaltı atışından attığı golle farkı 3'e çıkaran ve 78. dakikada bir kez daha fileleri havalandıran Cenk Tosun, Beşiktaş'taki 3. sezonunda da ilk haftada golle buluşmayı bildi.

Beşiktaş'a 2014-2015'te transfer olan Cenk, siyah-beyazlı ekibin ilk haftada deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile oynadığı ve 1-0 kazandığı maçın golünü atmıştı. Siyah-beyazlı takım, geçen sezon da Mersin İdmanyurdu deplasmanına çıkarken, Cenk, 3 gole imza attı.

Bu sezonun ilk haftasında Alanyaspor maçında 2 kez gol sevinci yaşayan siyah-beyazlı futbolcu, böylece sezon başındaki gol sayısını 6'ya çıkardı.

Adriano sakatlandı

Beşiktaş'ın Barcelona'dan transfer ettiği Adriano Correia, siyah-beyazlı formayla çıktığı ilk maçta sakatlandı.

Tecrübeli oyuncu, 27. dakikada ofsayt gerekçesiyle sayılmayan gol pozisyonunda yaşadığı sakatlık sonrası 29. dakikada yerini Necip Uysal'a bıraktı. Necip, savunmanın göbeğinde görev alırken, Dusko Tosic, sol kanada geçti.

Şenol Güneş'e tezahürat

Beşiktaş'ın Alanyaspor karşısında farkı açmasıyla siyah-beyazlı taraftarlar, galibiyet sevincini coşkulu bir şekilde yaşadı.

Taraftarlar, maçın son anlarında teknik direktör Şenol Güneş lehine tezahüratta bulunarak, tecrübeli teknik adama destek verdi.

Aras Özbiliz, ilk resmi maçına çıktı

Maçın 83. dakikasında Ricardo Quaresma'nın yerine oyuna dahil olan Aras Özbiliz, siyah-beyazlı formayla ilk resmi maçına çıktı.

Beşiktaş'ın Turkcell Süper Kupa'da Galatasaray ile yaptığı maçta yedekler arasında yer alan Aras, bu mücadelede forma şansı bulamamıştı.

Alanyaspor, tarihi sezonuna kötü başladı

Sezonun ilk haftasında deplasmanda Beşiktaş'a 4-1 yenilen Alanyaspor, tarihinde ilk kez mücadele ettiği Süper Lig'e kötü bir başlangıç yaptı.

Alanyaspor, ilk haftada aldığı sonuçla lige mağlubiyetle başladı.

Beşiktaş'a 4-1 mağlup olan Alanyaspor'un Süper Lig'deki ilk golünü ise uzatma dakikalarında Emre Akbaba, penaltı atışından kaydetti.

Kaynak: AA / Spor

Cenk Tosun Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Anneye fitre verilir mi? Kara Ağaç Destanı nerede çekiliyor, setleri nerede? Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title