Haberler

Son Şampiyon 3 Puana Hasret

Galatasaray, ligin 2. haftasında sahasında karşılaştığı Osmanlıspor’a 2-1 mağlup oldu.

Galatasaray, ligin 2. haftasında sahasında karşılaştığı Osmanlıspor'a 2-1 mağlup oldu. Son şampiyon, bu mağlubiyet ile ligin ilk iki haftasında 3 puan ile tanışamamış oldu.

Spor Toto Süper Lig'in 2015-2016 sezonuna Medicana Sivasspor beraberliği ile başlayan sarı-kırmızılı ekip, ligin 2. haftasında sahasında karşılaştığı Osmanlıspor'a 2-1 mağlup oldu. Geçtiğimiz sezonu 3 kupayla kapatan ve yeni sezonda da hedefini zirve olarak belirleyen sarı-kırmızılılar, ligin ilk iki haftasında galibiyet ile tanışamadı. Başkent ekibi, mücadelenin 30. dakikasında Serdar Deliktaş'ın golüyle 1-0 öne geçerken, 41. dakikada sahneye çıkan tecrübeli oyuncu Selçuk İnan, kafa golüyle skorda dengeyi getirdi. İlk yarı 1-1'lik eşitlikle sonuçlanırken, ikinci yarının 50. dakikasında sahneye çıkan Torje, Osmanlıspor'a 3 puanı getiren golü kaydetti.

BURAK YILMAZ'IN OYUNDAN ÇIKARILMASINA TEPKİ

Galatasaray'ın golcü oyuncusu Burak Yılmaz, karşılaşmanın 58. dakikasında yerini Yasin Öztekin'e bırakırken, tribünler ıslıklı protestoda bulundu. Taraftarlar, golcü oyuncunun oyundan alınmasına tepki gösterirken, Burak Yılmaz da ıslıklı protestonun kendisine yapıldığını zannederek, tepkilere formasındaki armayı öperek yanıt verdi. Yıldız oyuncu, yedek kulübesine geldiği sırada ise taraftarlar golcü ismin lehine tezahüratlarda bulundu.

MELO, RODRIGUEZ'İN YERİNE OYUNDA

Galatasaray'ın Brezilyalı orta saha oyuncusu Felipe Melo, karşılaşmanın 58. dakikasında Jose Rodriguez'in yerine oyuna dahil oldu. Takımdan ayrılması gündeme gelen ve sezon öncesi oynanan hazırlık karşılaşmalarında da yer almayan Melo, sözleşmesinin uzatılmasının ardından ilk kez sarı-kırmızılı formayı giydi.

PODOLSKI ARENA'DA İLK LİG MAÇINA ÇIKTI

Sarı-kırmızılıların Alman yıldızı Lukas Podolski, Galatasaray formasıyla Türk Telekom Arena Stadyumu'ndaki ilk lig maçına çıktı. Daha önce Inter ile oynanan hazırlık maçında da Türk Telekom Arena'da sahaya çıkan Podolski, Galatasaray'ın evindeki ilk lig maçında boy göstermiş oldu. Podolski, 90 dakika boyunca sahada kaldı.

TORJE'DEN ŞIK GOL, TARAFTARDAN MUSLERA'YA DESTEK

Mücadelenin 50. dakikasında Osmanlıspor'un 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Torje'nin, ceza sahası dışı sol çaprazdan, uzak mesafeden şutunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu. Golün ardından Galatasaraylı taraftarlar, Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera'ya moral vermek adına uzun süre tezahüratlarda bulundu.

OSMANLISPOR'DAN 2 HAFTADA 4 PUAN

Ligin ilk haftasında Kayserispor'u ağırlayan ve sahadan 1-1'lik eşitlikle ayrılan konuk ekip Osmanlıspor, 2. hafta mücadelesinde Galatasaray'ı 2-1 mağlup ederek puanını 4'e yükseltti. Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Osmanlıspor'da son şampiyon Galatasaray'a karşı alınan galibiyetin ardından büyük sevinç yaşandı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Burak Yılmaz Felipe Melo Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor? Sivasspor'un penaltısı doğru mu? Hakem yorumları ne diyor? (Sivasspor - Fenerbahçe) Derin Futbol ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?????? 23 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 23 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title