Haberler

Son Mecliste Duygulu Gündem

Esenyurt Belediye Meclisi 2009-2014 dönemi son meclis toplantısında gündem maddelerine geçmeden önce 5 yıllık sinevizyon gösterimi yapıldı.

Esenyurt Belediye Meclisi 2009-2014 dönemi son meclis toplantısında gündem maddelerine geçmeden önce 5 yıllık sinevizyon gösterimi yapıldı.

Esenyurt Belediyesi Basın-Yayın-Bürosu tarafından hazırlanan 2009-2014 yıllarında son 5 senenin meclis toplantılarından çekilen fotoğraflardan oluşan videosu meclis üyelerine duygulu anlar yaşattı. Açılış yoklaması ardından Meclis Başkan Vekili Temur Akçiçek bölgede uzun süredir siyaset yaptığını bu meclis çatısı altında en eski meclis üyelerinden olduğunu söyledi. Akçiçek, "Esenyurt Belediye Meclisinde üçüncü görev dönemimi tamamlamaktayım. İçimizde en eski meclis üyelerinden biriyim. 2009-2014 dönemi içinde bu meclis çatısı altında iyi günlerimiz, kötü günlerimiz oldu. Bu nedenle sizlerden hakkınızı helal etmenizi istiyorum" dedi.

Oturuma katılan diğer meclis üyeleri de Meclis Başkanı Temur Akçiçek'ten helallik istedi. Ardından gündem dışı konuşmak için söz alan BDP Grup Sözcüsü Arzu Moco, "Birlikte bu mecliste geçirdiğimiz 5 yıla bugün bakınca çabuk unutulmuş. Fakat bu 5 yıl içerisinde birçok çalışma olmuş ve birçok iş yapılmış. Zaman içinde olumsuzluklar olsa da eksiklikler olsa da genel olarak baktığımızda, meclis olarak iyi bir performans sergilediğimizi düşünüyorum. Umuyoruz ki siyasetin kalitesi biraz daha artacaktır. Düşüncemiz bundan sonraki dönem bu dönemi daha da aşan bir dönem olur. Daha kaliteli ve düzeyli olarak insanların ilkeler ve prensipler çerçevesinde siyaset yaparak, hoşgörünün hakim olması gerektiğini düşünüyorum" dedi.

Esenyurt Belediyesi Meclisi 2009-2014 yönetim dönemi, son meclis toplantısı 8 gündem maddesinin görüşülmesi ile sona erdi. Toplantı sonunda meclis üyelerinin vedalaşma sohbetleri dikkat çekti. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Esenyurt Belediyesi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title