Haberler

Son Macera, filminin Türkçe fragmanı yayında!

Umutsuzca faturalarını ödemeye çalışan ve sevdiklerini hayalkırıklığına uğratmak istemeyen bu üçlü, tüm riski üstlenerek, paralaranı alıp kaçmak için bir bankanın kapısını çalarlar.

Oscar ödüllü Morgan Freeman, ("Million Dollar Baby"), Michael Caine ("The Cider House Rules," "Hannah ve Her Sisters") ve Alan Arkin ("Little Miss Sunshine") yani Willie, Joe ve Al, hayatları boyunca yakın arkadaş olmuş bir üçlüdür. Zach Braff'ın yönetmenliğindeki bu komedi filminde, emeklilik fonları kurumsal bir kazaya kurban gittiğinde, hayatlarında ilk defa, dürüst ve ahlaklı yaşamlarından ayrılmaya karar verirler.

Filmin diğer önemli oyuncuları şöyle sıralanıyor: iki kez Oscar adayı Ann-Margret ("Tommy," "Carnal Knowledge"), Al'i herkesten daha fazla kontrol eden kasiyer Annie'yi canlandırıyor. Joey King ("Wish I Was Here") Joe'nin akıl küpü torunu Brooklyn'i canlandırıyor. Oscar adayı Matt Dillon ("Crash") FBI ajanı, Ajan Harmer'ı ve Christopher Lloyd ise üçlünün arkadaşı Martin'i, John Ortiz de ("Silver Linings Playbook") filmde bu işin nasıl yapılacağını üçlü'ye öğretmeyi kabul eden kimliliği belirlenmemiş Jesus isimli bir karakteri canlandırıyor. Peter Serafinowicz ("Guardians of the Galaxy") ise Joe'nun ilk damadı Murphy rolünde.

Zach Braff ("Garden State")' in yönettiği filmin senaryosu Theodore Melfi ("St. Vincent")'ye ait. ''Son Macera'' filminin yapımı ise Donald De Line'a ("The Italian Job") ait. Filmin yönetici yapımcılığını 1979'daki ''Son Macera / Going In Style'' filminde de aynı görevi üstlenen Toby Emmerich, Samuel J. Brown, Michael Disco, Andrew Haas, Jonathan McCoy, Andrew Haas, Tony Bill ve Bruce Berman üstleniyor.

Yaratıcı ekipte Emmy adayı görüntü yönetmeni Rodney Charters ("24"), yapım tasarımcısı Anne Ross ("Lost in Translation"), editör Myron Kerstein (Braff's "Garden State" ve "Wish I Was Here"), kostüm tasarımcısı Gary Jones ("New Year's Eve") ve besteci Rob Simonsen ("Foxcatcher," "Wish I was Here") yer alıyor.

New Line Cinema sunar. Village Roadshow Pictures ve De Line Pictures işbirliği ile bir Zach Braff filmi ''Son Macera". Filmin dağıtımı Bir Warner Bros. Entertainment Company olan Warner Bros. Pictures tarafından ve bazı bölgelerde ise Village Roadshow Pictures tarafından gerçekleşecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Little Miss Sunshine Morgan Freeman Donald De Line Michael Caine Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title