Haberler

Son Kale Derneğinden Biçer'e Ziyaret

Son günlerde faaliyet ve etkinlikleri ile dikkatleri üzerinde toplayan Çanakkale Sonkale Derneği’nin yöneticileri Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Bülent Biçer’i ziyaret etti.

Son günlerde faaliyet ve etkinlikleri ile dikkatleri üzerinde toplayan Çanakkale Sonkale Derneği'nin yöneticileri Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Bülent Biçer'i ziyaret etti. Hakan Bilir, Savaş Koç ve Yasemin Yıldızgedik'ten oluşan derneğin yönetici heyeti Bülent Biçer ile çeşitli değerlendirmelerde bulundu.

Çanakkale Sonkale Derneği'nin faaliyetleri ile ilgili Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Bülent Biçer'e bilgilendirmelerde bulunan dernek yöneticileri özellikle Çanakkale Savaşlarının 100.yıldönümü dolayısı ile planlanan 1915 metre uzunluk ve 3 metre enindeki dev Türk Bayrağının hazırlanması ve 18 Mart 100.yıl etkinlikleri kapsamında sergilenmesi ile ilgili çalışmalarından bahsetti. Ak Parti Çanakkale Milletvekili Aday Adayı Bülent Biçer, dernek yöneticilerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, özellikle ülkesine, vatanına ve bayrağına sevdalı gençleri bünyesinde barındıran Sonkale Derneği'nin faaliyet ve çalışmalarının Çanakkale'de ayrı bir heyecan oluşturduğunu vurguladı. Biçer, 1915 metre uzunluğundaki Türk Bayrağının rekorlar kitabına girmesinin ayrı heyecanı ile tüm ülke geneline ve Türk coğrafyasına da yansıyacağını düşündüğünü ifade ederek dernek çalışmalarına destek verdi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çanakkale Savaş Koç Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title