Haberler

Son Gün 31 Aralık

Düzce Belediyesinin S Plakalı Araç Yönetmeliği kapsamında 3 Eylül’de başladığı S Plaka dağıtımı 31 Aralık 2015 tarihine kadar uzatıldı.

Düzce Belediyesinin S Plakalı Araç Yönetmeliği kapsamında 3 Eylül'de başladığı S Plaka dağıtımı 31 Aralık 2015 tarihine kadar uzatıldı. Yönetmelik kapsamında 9 Haziran 2015 tarihinden önce servis taşımacılığı yaptığını belgeleyen kişiler plakalarını ihalesiz olarak alırken hak sahibi olduğunu belgeleyemeyen vatandaşlar ise Belediye Encümenince ihale yapılarak S Plaka alabilecek.

Düzce Belediyesi sınırları içinde belirlenen güzergahlarda öğrenci ve personel taşımacılığı yapan kişi ya da kuruluşların haklarını korumak, korsan taşımacılığı önlemek, şehir içinde taşımacılığı düzene kavuşturmak, taşımacılık yapan kişi ya da kuruluşların araçlarını kayıt altına almak amacıyla yürürlüğe giren "Düzce Belediyesi S Plakalı Araç Yönetmeliği" kapsamında hak sahipleri 3 Eylül'den itibaren S Plakalarını alıyordu. S plakaların dağıtımıyla ilgili hak sahiplerinden gelen talep üzerine Düzce Belediyesi dağıtım işleminin 31 Aralık 2015 tarihine kadar uzatılmasına karar verdi. Böylece belediye sınırları içerisinde servis aracı işleten hak sahipleri 31 Aralık tarihine kadar plakalarını almaya devam edecek. Vatandaşlar, Düzce'de servis taşımacılığının daha düzenli ve daha sağlıklı bir şekilde yürütülmesi adına yapılan yönetmeliğin detaylarına Düzce Belediyesi'nin resmi internet sayfasından ulaşabiliyor. Şartnameye göre, 9 Haziran 2015 tarihinden önce servis taşımacılığı yaptığını belgeleyen kişiler ihalesiz olarak, hak sahibi olduğunu belgeleyemeyen vatandaşlar ise Belediye Encümenince ihale yapılarak S Plaka alabilecek. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eylül Düzce Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title