Haberler

Son­gül Öden ile Ke­rem Alı­şık Çifti Ayrıldı

Güncelleme:

7 yıldır bir­lik­te olan ve ev­li­lik ha­zır­lık­la­rı ya­pan çift ay­rı­ldı. Alışık'ın, kıs­kanç­lık yü­zün­den sevgilisine tokat atması bardağı taşıran son damla olmuş.

Uzun sü­re­dir bir­lik­te olan ve ev­li­lik ha­zır­lık­la­rı ya­pan Son­gül Oden ile Ke­rem Alı­şık çif­tin­den ay­rı­lık ha­be­ri gel­di. Bir sü­re­dir ara­la­rı li­mo­ni olan iki­li­den Alı­şık, kıs­kanç­lık yü­zün­den sev­gi­li­si­ne to­kat at­ma­sı bar­da­ğı ta­şı­ran son dam­la ol­du.

SONGÜL KADINA ŞİDDET KONUSUNDA ÇALIŞIYOR

Ka­dı­na şid­det ko­nu­sun­da Bir­leş­miş Mil­let­ler ile ça­lış­ma­lar yü­rü­ten Öden ise sev­gi­li­si­nin bu ha­re­ke­tin­den son­ra iliş­ki­yi ta­ma­men bi­tir­me ka­ra­rı al­dı.

İLK EVLİLİĞİNDE DE ŞİDDET GÖRMÜŞTÜ

Kerem Alışık'ın, Cansel Elçin ve Deniz Uğur'la sahneye koyduğu 'Frankenstein' oyununun bugün Zorlu'da gerçekleşecek galasına Songül Öden'in katılıp katılmayacağı merak konusu oldu.

Deniz Uğur'un ikiliyi barıştırmak için devreye girdiği öğrenildi. Son­gül Öden, ilk evliliğinde de şid­det gör­dü­ğü­nü açık­la­mış­tı.

Bu haberlerin çıkmasının ardından Kerem Alışık açıklama yparak şunları söyledi...

"ASLA DOĞRULUK PAYI YOK"

"İnsanın hiçbir günahı, hiçbir suçu olmadan kendini savunmak için açıklama yapmak durumunda kalması ne kadar acı ve üzücü... Bu kadar insaftan yoksunca zinhar gerçeği yansıtmayan asla doğruluk payı bulunmayan bir haberi yayınlamak böyle bir iftira bir karalama ile bizi yüz yüze bırakmak hangi mesleki sorumluluğun, hangi vicdanın ürünüdür… Songül ve ben hiç ayrılmadık ve aramızda en ufak bir problemimiz yoktur... Şiddetli bir aşk yaşamanın dışında şiddet sözcüğü ve şiddet eylemi bizim ilişkimizin içine hiç girmemiştir, giremez... Bize son derece uzaktır… Yapılan haber asla ve kata doğru değildir... Böyle mesnetsiz, gerçek dışı, onur kırıcı ve esef verici haberi yapanları kınıyor, Allah'a havale ediyorum."

Kerem Alışık'ın ardından sevgilisi Songül Öden de konuyla ilgili bir açıklama yaptı:

"Kadına şiddet, hassasiyetle üzerinde çalıştığım ve durdurulması için yardımcı olmaya çabaladığım bir konu… Uzun süredir sosyal çalışmalar da yaptığım bu konu üzerinden, özel hayatıma ve ilişkime dair yalan, asılsız ve gerçek dışı içerik taşıyan "Şiddetli Ayrılık" başlıklı haberi yayınlayan gazete ve hiçbir dayanak göstermeden, soruşturmadan haberi hazırlayan muhabiri kınıyorum. Asılsız bu haberle ilgili yasal işlemlere başlayacağımı bildirir ve gerek sosyal medyanın gerek yazılı basının bu habere itibar etmemesini rica ederim."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kerem Alışık Cansel Elçin Deniz Uğur Magazin Haberler

500

Yorumlar (32)

AR,,,,,,:

BUNLAR TEMİZ NİKAH İLE YAŞAMAYI SEVMEZLER İLLEDE BİRLİKTELİK NASIL OLSA ONDAN ONA KOLAYCA GEÇİLEBİLİYOR HAYVANLARDA BUNU YAPIYOR AMA ONLAR HAYVAN

16
4
yanıtYanıtla
KÜRT:

BIR ARAB HER KISI KULANDIMI ARABA BELILI YASA GELDIMI COK IPRANIR BAYANLARDA AYNISI!!!!

yanıt3
yanıt2
ERHAN:

Gerçekten güzel bir kadın ve de çekici

3
13
yanıtYanıtla
Can:

Gelde tokatlama

9
2
yanıtYanıtla
Aziz:

Kerem dediğin kim ki !!! Babasının ve annesinin güzel ismini kendisine sermaye yapmış bir serseri.

6
5
yanıtYanıtla
zülal:

reklamın iyisi kötüsü olmaz. öden de çirkin bir bayan alışıkda da hiç zevk yokmuş.

9
2
yanıtYanıtla
Hlya:

Songül de zevk yok alışık çirkin

yanıt1
yanıt3
Esra:

Haber başlığında ki resmi gören de yakınları ni kaybettiler cenazede ağlıyor sanacak

10
0
yanıtYanıtla
şahin:

kerem adam gb adamdır hata kesin songülde

1
9
yanıtYanıtla
tülin:

bu milletle dalga gecenleri, , vatandasliktan cikarip, kuzey koreye göndermeliyiz.

9
1
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title