Haberler

Maslak'ta Beton Mikseri Araçları Altına Alıp Sürükledi: 1 Ölü, 5 Yaralı

Güncelleme:

İstanbul Maslak'ta yağmur nedeniyle kayan beton mikseri dehşet saçtı. Refüjü yararak karşı şeride geçti, araçları altına alıp sürükledi. Olayda 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı.

Son dakika gelişmesi!.. Maslak Büyükdere Caddesi'nde kontrolden çıkan beton mikseri refüjü aşıp karşı şeride geçti, karşı şeritteki araçları biçti. Mikserin araçları altına aldığı kazada, 1 kişi hayatını kaybederken; 5 kişi ise yaralandı.

KARŞI ŞERİDE GEÇTİ, 6 ARACI EZDİ

Sarıyer Maslak'ta kontrolden çıkan beton mikseri, 6 aracı ezdi. Kaza Maslak Büyükdere Caddesi Sarıyer istikametinde meydana geldi. Yağışlı havanın da etkisiyle kontrolden çıkan beton mikseri trafik ışıklarında bekleyen otomobillere, ardından da karşı şeritteki araçlara çarptı. Bir ağacı da deviren beton mikseri, güçlükle durdu.


ORTALIK SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ

Kaza sonrası olay yeri adeta savaş alanına döndü. Çok sayıda vatandaş yaralanırken, olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.


1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ, 5 KİŞİ YARALANDI

Yapılan ilk incelemede 1 kişinin hayatını kaybettiği, 5 kişinin ise yaralandığı belirlendi. Ekipler, araçları yoldan kaldırmak için çalışma başlattı.



Kaynak: Haberler.com / Güncel

İstanbul Maslak 3. Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title