Haberler

İYİ Parti'de Olağanüstü Kongre Kararı Alındı

Güncelleme:

İYİ Parti'de olağanüstü kongre kararı alındı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Sorumlu benim, gereği yapılacak" dedi.

İyi Parti olağanüstü kongreye gitme kararı aldı. 1 ay içerisinde gerçekleştirilecek kongrede Meral Akşener yeniden genel başkan adayı olmayacak.

"SORUMLU BENİM, GEREĞİ YAPILACAK"

Kongre kararı ile ilgili açıklama yapan Akşener, "Seçim sonuçlarının sorumlusu benim, gereği yapılacak" dedi.

"O KONUDA SORUN YOK, ADAY OLACAĞIM" DEDİ SONRA CAYDI

Bunun üzerine kendisine "Siz de aday olacak mısınız?" diye sorulan Akşener "O konuda sorun yok. Aday olacağım" dedi ve olağanüstü kongre kararında mutabık kalındı. Ancak Akşener sadece 1 saat sonra bu kararından vazgeçti.

Son Dakika! İYİ Parti'de Olağanüstü Kongre Kararı! Meral Akşener Yeniden Aday Olacak

"AKŞENER, SEÇİMLİ KONGRE ÇAĞRISI YAPTI"

Yaşanan tartışmaların ardından İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Genel Başkanımız Meral Akşener, Afyon'daki çalıştayımızın son gününde, seçim değerlendirmesi yaparak, tüzüğümüzün kendisine verdiği yetki ile seçimli kongre çağrısı yaptı" ifadelerini kullandı.

"İYİ PARTİ YOLUNA AYNI ŞEKİLDE DEVAM EDECEK"

İYİ Parti kurucu üyelerinden Ali Türkşen "İstifa filan yok sadece seçimli kongre kararı aldı sayın başkanımız. Her hangi bir sıkıntı yok. İyi parti yoluna aynı şekilde devam edecek" açıklamasında bulundu.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İYİ Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title