Haberler

Antalya Adliyesinde Bomba Paniği Yaşandı

Güncelleme:

Antalya Adliyesi içeride 'bomba' olduğu ihbarı üzerine boşaltıldı, vatandaşlar bölgeden uzaklaştırıldı. Yapılan aramada herhangi bir bomba emaresine rastlanmadı.

Antalya Adliyesinde bomba ihbarı yapıldı. Adliye saat 09.00'da boşaltıldı. Polis adliye çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldı. Olay yerine bomba imha uzmanları ve özel harekat polisleri de sevk edildi.

CUMHURİYET BAŞSAVCISI: TEDBİR AMAÇLI BOŞALTILDI

Antalya Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz da , Antalya Adliyesinin bomba ihbarı nedeniyle tedbir amaçlı boşaltıldığını söyledi.

"CANLI BOMBA İDDİALARI GERÇEĞE AYKIRI"

Başsavcısı Solmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Adliye binasına bomba konulduğu yönünde bir ihbar olduğunu ifade ederek, "Canlı bomba iddiaları gerçeğe aykırıdır. Sadece emniyete yapılan bomba konulduğu yönünde bir ihbar sonucunda tedbir amaçlı Adliye boşaltılmıştır." dedi.


VATANDAŞLAR BÖLGEDEN UZAKLAŞTIRILDI

Polis ekipleri Adliye çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı. Bina çevresine şerit çeken ekipler, vatandaşları bölgeden uzaklaştırdı.

BOMBA EMARESİNE RASTLANMADI

Antalya Adliye'sinde polisin yaptığı aramalarda, herhangi bir bomba emaresine rastlanılmadığı, kontrollerin ardından adliye personelinin görevlerinin başına döndüğü bildirildi.

Polis tedbiren adliye çevresindeki önlemlerini sürdürüyor.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Antalya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title