Haberler

Ankara Çankaya'da Doğalgaz Patlaması! 3 Kişi Yaralandı

Güncelleme:

Ankara'nın Çankaya İlçesi Küçükesat semtinde bulunan bir binada doğalgaz patlaması meydana geldi. Olayda 3 kişi yaralandı.

Ankara'nın Çankaya ilçesinde bir apartmanda doğalgaz sıkışması nedeniyle patlama meydana geldi. Patlamada yaralanan 3 kişi Hacettepe Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı.

PATLAMA DOĞALGAZ SIKIŞMASINDAN KAYNAKLANIYOR

Küçükesat Mahallesi Başçavuş Sokak'ta üç katlı bir apartmanda doğalgaz sıkışmasından kaynaklandığı değerlendirilen patlama nedeniyle binada hasar oluştu.


3 KİŞİ YARALANDI

Olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Olayda 3 kişi yaralandı. Yaralılar, Hacettepe Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı. Patlamanın meydana geldiği binanın çevresinde güvenlik önlemleri alınırken, ekipler çalışmalarını sürdürüyor.


HÜKÜMETTEN PATLAMA AÇIKLAMASI

Maliye Bakanı Naci Ağbal, TBMM Genel Kurulunda, Türkiye Cumhuriyeti Emekli Sandığı Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısının görüşmeleri sırasında, Ankara'da meydana gelen patlamayla ilgili Ankara Valisi Ercan Topaca'dan aldığı bilgiyi aktardı.

Naci Ağbal, doğalgazdan kaynaklandığı düşünülen bir patlama meydana geldiğini, hafif yaralanan 3 kişinin hastaneye kaldırıldığını bildirdi. Enkaz altında kimsenin bulunmadığının düşünüldüğünü aktaran Ağbal, binanın diğer kısımlarında çökmelere karşı gerekli tedbirlerin alındığını kaydetti.

BOMBA EMARESİNE RASTLANILMADI

Ankara Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan, Küçükesat Mahallesi Başçavuş Sokak'ta üç katlı bir apartmanın ikinci katında meydana gelen patlama sonrasında olay yerinde incelemelerde bulundu.

Karaaslan, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, patlamanın meydana geldiği binada bomba imha uzmanlarının inceleme yaptıklarını, bomba emaresine rastlanılmadığını bildirdi.

"MUTFAKTA SİGARA İÇMEK İÇİN ÇAKMAK YAKILMASI"

Yaralıların beyanının, "Mutfakta sigara içmek için çakmak yakılması" nedeniyle olayın meydana geldiği yönünde olduğunu belirten Karaaslan, "Bina da çok eski, patlama zarar vermiş durumda. O nedenle biraz daha kontrolü şekilde incelememizi yapıyoruz. Ankaralılar rahat olsunlar çok büyük ihtimalle bir doğalgaz patlaması. Terör eylemini işaret edecek herhangi bir bulgumuz yok." ifadesini kullandı.

Olayda 3 kişinin yaralandığını bildiren Karaaslan, Hacettepe Üniversitesi Hastanesinde tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının ağır olmadığını aktardı.

DOĞALGAZ YETKİLİLERİ İNCELEME YAPTI

Karaaslan, binanın Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün lojmanı olduğuna işaret ederek, "Binada insan olduğuna dair bir bilgi de yok henüz. Yani hiç kimsenin kalmadığını biliyoruz. Yine de dedektör köpeklerle arama yapılacak." dedi. Karaaslan, doğalgaz yetkililerinin de kendi incelemelerini yaptıklarını kaydetti.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Çankaya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title