Haberler

Son Ankette Kılıçdaroğlu'na Şok! Vaatlere CHP'liler de İnanmamış

Güncelleme:

CHP'li seçmenlerin yüzde 82,8'i Kılıçdaroğlu'nun yüzde 35'lik hedefine ulaşamayacağına inanıyor. Ayrıca CHP'liler Kılıçdaroğlu'nun ekonomik vaatlerini de inandırıcı bulmadı.

ORC seçime sayılı günler kala yeni anket sonuçlarını yayınladı. ORC'nin anketinde CHP'li seçmenlere Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıkladığı yüzde 35 oy hedefine ulaşacağına inanıp inanmadıkları soruldu. Buna göre CHP'li seçmenlerin yüzde 82,8'i bu hedefe ulaşılamayacağına inanıyor.

YÜZDE 82 İNANMIYOR

Ankette CHP'li seçmenlerin 17,2'si CHP'nin yüzde 35 hedefine ulaşacağına inandıklarını söylerken yüzde 82,8'lik bir kesim bu hedefe ulaşamayacağı yanıtını verdi.

AK PARTİ'NİN SEÇİM BEYANNAMESİ

Öte yandan ankette AK Parti'nin seçim beyannamesine ilişkin sorular da AK Parti'li seçmene yöneltildi.

AK Parti'li seçmenlerin yüzde 65'i Seçim Beyannamesi'ni incelediğini söylerken bu oran incelemeyenler de yüzde 34 olarak kaldı. Beyannameyi inceleyen seçmenlerin yüzde 96'sı beyannameyi beğendiğini ifade etti.

"TEK BAŞINA İKTİDAR OLACAK"

AK Parti'li seçmenlerin neredeyse tamamı 7 Haziran'da gerçekleşecek olan seçimlerde AK Parti'nin tek başına iktidar olacağını düşündüğünü söyledi.

BAŞKANLIK SİSTEMİ SORUSU

AK Parti'nin Seçim Beyannamesi'nde yer alan Başkanlık Sistemi'ne ilişkin AK Parti'li seçmenlerin büyük çoğunluğu sistemin gerçekleşeceğini düşünüyor. Yüzde 3'lük bir kesim ise buna inanmıyor.

CHP'NİN SEÇİM BEYANNAMESİ

CHP'li seçmenlerin yüzde 60,3'ü beyannameyi incelediğini ifade etti. İncelemeyenlerin oranı ise yüzde 39,7 oldu. Beyannameyi inceleyen seçmenlerin yüzde 55'i beğenirken beğenmeyenlerin oranı yüzde 44'e ulaştı.

CHP'NİN EKONOMİK VAATLERİ İNANDIRICI BULUNMADI

CHP'li seçmenlere yöneltilen sorulardan biri de Kılıçdaroğlu'nun ekonomik konularla ilgili vaatlerine olan samimiyetti. CHP'li seçmenlerin yüzde 51'i bu vaatleri samimi ve gerçekleştirilebilir bulmuyor.


Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (279)

TÜRKMEN:

Hırsızlar, bundan sonra size rahat uyku haram . CHP geliyor.

17
54
yanıtYanıtla
mertmobilWeb@haberler.com:

oyumuz chp ye

24
34
yanıtYanıtla
BilinçMobil-IOS:

Bu ülkenin en büyük düşmanı din tüccarları yani akp ver CHP ye bak neler yapıyo bi dene

11
34
yanıtYanıtla
kıroğluMobil-ANDROID:

supersin AKP.tek basina iktidar.kiskananlar catlasinnnn

25
19
yanıtYanıtla
yesno:

En iyi anket secimin kendisidir. AKP yüzde 50 alacak. HDP yüzde 7-8 arasinda oy alacak.

26
17
yanıtYanıtla
zzzzzzzmobilWeb@haberler.com:

genel müdür kendi inandımı acaba anketciler onada sorsalar

35
7
yanıtYanıtla
Filiz Mobil-IOS:

Zavallılar CHP ancak ip atlar Siz kim ülke yönetmek kim. Kılıçdaroğlu 4 yıl verin yeter diyor tabi verelimde ülkenin anasını sat bizi yine üç sente Muhtaç et. Rüyanızda görürsünüz artık iktidar Olmayı. AKP yi başımızdan kimse indiremez.

21
21
yanıtYanıtla
68aksaray:

ORC nin kurucusu akp li. . . yaptığı anket ancak bu kadar olur.

17
23
yanıtYanıtla
Tc Mobil-IOS:

Akp

18
21
yanıtYanıtla
Türk oğlu TürkMobil-ANDROID:

Türkiye de en hakiki parti CHP dır.oyum CHP yedir.hainlere oyum yoktur...

16
23
yanıtYanıtla
Tüm 279 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title