Haberler

Son Ankette Muhalefeti Şoke Eden Rakamlar

Güncelleme:

MAK danışmanlık tarafından yapılan son ankette halkın yüzde 70'i Erdoğan'ı başarılı bulurken 2015 Haziran seçimleri için AK Parti'ye yüzde 50 destek oranı çıktı.

MAK Danışmanlık, 1-5 Aralık tarihleri arasında ''Türkiye Gündemi ve Son Siyasi Ölçüm'' başlığı altında anket yaptı.

Bazı kesimlerce yeni Cumhurbaşkanlığı Sarayı için eleştiriler yapılırken, MAK Danışmanlık tarafından 17 il ve 161 ilçede 10 bin 800 kişi ile yüz yüze görüşülerek yapılan ankette çarpıcı tespitler ortaya çıktı.

YÜZDE 70.5'İ "ERDOĞAN BAŞARILI" DEDİ

"Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı başarılı buluyor musunuz?" sorusuna yüzde 70.5'i "evet" yanıtını verirken başarısız bulanların yüzde 19.5'te kaldı. Yüzde 10'luk kesim ise görüş belirtmedi.

"SARAYA İHTİYAÇ VARDI"

"Yeni yapılan Cumhurbaşkanlığı sarayı konusunda ne düşünüyorsunuz?" sorusuna ise yüzde 58.6'sı ''İhtiyaç vardı, güzel oldu'' yanıtını verdi. Yüzde 32'den "ihtiyaç yoktu" yanıtı gelirken yüzde 9.4'lük kesim ise herhangi bir görüş belirtmedi.

"YARIN SEÇİM OLSA OYUNUZU KİME VERİRSİNİZ?"

"Hükümetin çözüm sürecini destekliyor musunuz?" sorusuna ankete katılanların yüzde 65'i "Evet destekliyorum" yanıtını verirken desteklemeyenlerin oranı yüzde 24.2 oldu. Yüzde 10.8'lik kesim ise herhangi bir görüş belirtmedi.

Ankette, "yarın genel seçim olsa oyunuzu hangi partiye verirsiniz?" sorusuna, yüzde 45.8 AK Parti, yüzde 23.1 CHP, yüzde 13.9 MHP, yüzde 4.3 BDP-HDP, yüzde 2.1'i BBP, yüzde 1.5'i Saadet Partisi yanıtını verdi.

Kararsızların dağılımıyla birlikte AK Parti yüzde 50, CHP yüzde 25.1, MHP yüzde 15, BDP-HDP yüzde 4.5, BBP 2.2, Saadet Partisi yüzde 1.7 oy oranına ulaştı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Ak Saray Ak Parti Komik - İlginç Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500

Yorumlar (179)

İSTANBUL BAYRAMPAŞA:

2. FATİH TAYYİP ERDOĞAN SEVİYORUZ SENİ REİS

33
47
yanıtYanıtla
yakuli:

anket doğru. bende destekliyorum. Tayyıp yerini buldu. yakışanı buydu zaten

30
39
yanıtYanıtla
hezilcayi:

Aslina bakarsan bizim insanimiz, hirsizi vatann hainini sever. padisahim sen cok yasa der. kemiksizlerdir. kamburdurlar birde ellerini onde baglayip gezmesini severler .

29
30
yanıtYanıtla
ceyhanli:

bende gecen kahvede anket yaptim oranlari acikliyorum mahallenin butun gencleri issiz oldugu icin kahve kalabalikti ne yaparsiniz kontejyandan bir yere girememisler 100 kisiye soruldu oranlar 75 mhp 25 chp buda anket hani akp nerde nerde

29
26
yanıtYanıtla
gayserili:

Yalan. AKP''ye destek orani yüzde altmisin altinda olamaz.

23
31
yanıtYanıtla
Vatanist_46mobilWeb@haberler.com:

Bu sitede havuz medyasına dönüşmüş. millete algı yönetimi yapıyor, çevremdeki akp liler bile sarayın israf olduğunu söylüyor. “3milyon işsiz binlerce evsiz varken saray çokmu lazımdı“ görüşündeler.

39
15
yanıtYanıtla
AL BAYRAĞIN KANIYIZ:

cCc. . . . . . . ÜLKÜCÜYÜZ ERDOĞANCIYIZ. . . . . . . . cCc

21
32
yanıtYanıtla
Hakikat:

Ver parayı istediğin anketi istediğin oranda senin içinde yapsınlar.

34
19
yanıtYanıtla
mehmet:

Ne dolaplar dönüyor saraylar saraylar halkın hakkı yeniyor bu ne biçim saraylar

30
21
yanıtYanıtla
Ahmet kmobilWeb@haberler.com:

Bütün anketlere yalan dediniz hep doğru cıktı, nedense. O yüzden boşa cene yormayın yine hüsrana uğrayacaksınız. AT BİNRNİN KILIÇ KUŞANANIN DIR. Atada bindiler üsküdarıda geçtiler. Yetişmeniz çok zor artık. Seninleyiz tayip,seninleyiz a.k.p.

22
29
yanıtYanıtla
Tüm 179 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title