Haberler

Sömestre Tatilinde Dünya Ayaklarınızın Altında!

Güncelleme:

19 Ocak - 21 Şubat tarihleri arasında Tanzanya'dan Lapland'e, Myanmar'dan Peru'ya, Güney Hindistan'dan Etiyopya'ya kadar birbirinden ilginç 10 tur seçeneğiyle, size hayallerinizin sömestre tatilini geçirme fırsatı sunuyor.

Özgün ve konforlu seyahat arayışındaki gezginlerle birlikte dünyanın farklı noktalarını keşfeden Gazella Turizm,

Etiyopya ve Timkat Festivali: Afrika'da dünyanın en ilginç geleneklerine sahip kabilelerine ev sahipliği yapan Etiyopya zamanın ötesinde bir yolculuk... 19 - 30 Ocak tarihlerinde yapılacak tur, Addia Ababa, Arba Minch, Jinka, Turmi ve Lalibela bölgelerini kapsıyor. Turun fiyatı, 5 yıldızlı otel ve lodge'larda konaklama, tüm ekstra turlar, kişiye özel havalimanı-ev transferleri ve tüm yemekler dâhil 4.600 dolar.

Güney Hindistan: İngiliz hakimiyetinin Hint mistisizmiyle buluştuğu topraklarda uzun soluklu bir seyahat... 24 Ocak - 1 Şubat tarihlerinde yapılacak tur, Mumbai, Mahabalipuram, Madurai, Periyar, Kumarakom ve Cochin bölgelerini kapsıyor. Turun fiyatı, 5 yıldızlı otellerde konaklama, tüm ekstra turlar, kişiye özel havalimanı-ev transferleri ve tüm yemekler dâhil 3.590 dolar.

Myanmar : Gerçek ile gerçek üstü arasındaki ince sınır çizgisinin keşfi... 24 Ocak - 3 Şubat tarihlerinde yapılacak tur, Yangon, Inle Gölü, Mandalay ve Bagan bölgelerini kapsıyor. Turun fiyatı, 4 yıldızlı otellerde konaklama, tüm ekstra turlar, kişiye özel havalimanı-ev transferleri ve tüm yemekler dâhil 3.650 dolar

Peru - Bolivya: İnka medeniyetinin izinden Güneş İmparatorluğu'nun yeniden keşfi... 27 Ocak - 7 Şubat tarihlerinde yapılacak tur, Lima, Kutsal Vadi, Cuzco, La Paz ve Puno bölgelerini kapsıyor. Turun fiyatı, 4 ve 5 yıldızlı otellerde konaklama, tüm ekstra turlar, kişiye özel havalimanı-ev transferleri, 9 öğle ve 8 akşam yemeği dâhil 5.190 dolar.

Küba: Eskiyle yeninin, gelenekselle modernin buluştuğu renkli ülkede, dans ve müzik dolu bir seyahat... 29 Ocak - 6 Şubat tarihlerinde yapılacak tur, Havana ve Cayo Santa Maria bölgelerini kapsıyor. Turun fiyatı, 5 yıldızlı otellerde konaklama, tüm ekstra turlar, kişiye özel havalimanı-ev transferleri, 6 öğle ve 7 akşam yemeği dâhil 2.840 dolar.

Vietnam - Kamboçya: Güneydoğu Asya'nın en mistik iki ülkesinde, güler yüzlü insanların diyarına yolculuk... 29 Ocak - 8 Şubat tarihlerinde yapılacak tur, Hanoi, Halong Bay, Ho Chi Minh City (Saigon), Siem Reap ve Phnom Penh bölgelerini kapsıyor. Turun fiyatı, 4 ve 5 yıldızlı otellerde konaklama, tüm ekstra turlar, kişiye özel havalimanı-ev transferleri, 9 öğle ve 8 akşam yemeği dâhil 3.300 dolar.

Fas ve Sahra Çölü: Kuzey Afrika'nın sürprizli ve bereketli yüzüne seyahat... 30 Ocak - 6 Şubat tarihlerinde yapılacak tur, Kazablanka, Fez, Erfoud, Boumalne ve Marakeş bölgelerini kapsıyor. Turun fiyatı, 4 ve 5 yıldızlı otellerde konaklama, tüm ekstra turlar, kişiye özel havalimanı-ev transferleri ve tüm yemekler dâhil 1.690 avro.

Hindistan: Farklı dinlerin ve kültürlerin buluşma noktasına yolculuk... 30 Ocak - 7 Şubat tarihlerinde yapılacak tur, Delhi, Jaipur, Agra ve Varanasi bölgelerini kapsıyor. Turun fiyatı, 5 yıldızlı otellerde konaklama, 7 öğle ve 7 akşam yemeği, tüm ekstra turlar ve kişiye özel havalimanı-ev transferleri dâhil 2.390 dolar.

Lapland: Kutup ışıkları altında ren geyikleri ve Husky köpekleriyle kızak yapabileceğiniz, masalsı bir düş ülkesine yolculuk... 3 - 6 Şubat tarihlerinde yapılacak tur, Rovaniemi bölgesini kapsıyor. Türkiye'de ilk kez Freebird Havayolları özel seferiyle direkt uçuş olanağı sunan turun fiyatı, 4 yıldızlı superior otellerde konaklama, 2 öğle yemeği, tüm ekstra turlar ve kişiye özel havalimanı-ev transferleri dâhil 1.290 avro.

Fotoğraf Turu / Rajastan: Hindistan'ın en renkli ve hareketli eyaletine büyülü bir seyahat... 4 - 15 Şubat tarihlerinde fotoğraf sanatçısı Faruk Akbaş önderliğinde yapılacak tur, Jodhpur, Jailsalmer, Rohet, Ranakpur, Udaipur, Jaipur ve Delhi bölgelerini kapsıyor. Turun fiyatı, 4 ve 5 yıldızlı otellerde konaklama, 10 öğle yemeği ve 10 akşam yemeği, tüm ekstra turlar ve kişiye özel havalimanı-ev transferleri dâhil 2.990 dolar.

Fotoğraf Turu / Büyük Göçler Tanzanya : Burak Doğansoysal önderliğinde, 4x4 araçlarla belgesellerde gördüğünüz yabani hayvanların peşinde, geleneksel yaşam tarzlarını sürdüren Tanzanya kabilelerinin arasında, muhteşem fotoğraf kareleri yakalama fırsatı... 15 - 21 Şubat tarihlerinde yapılacak tur, Arusha, Manyara, Ndutu ve Ngorongoro bölgelerini kapsıyor. Turun fiyatı, konforlu kamp ve lodge'larda konaklama, tüm ekstra turlar, öğle - akşam yemekleri ve kişiye özel havalimanı-ev transferleri dâhil 2.500 dolar.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Tanzanya Etiyopya Myanmar Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title