Haberler

Somali Puntland'dan BUSMEK çıkarması

Güncelleme:

Somali Puntland Federe Devleti Başkanı Abdiweli Ali Gaas ve beraberindeki heyet, Türkiye programı kapsamında BUSMEK'i ziyaret etti.

Somali Puntland Federe Devleti Başkanı Abdiweli Ali Gaas'a Bursa ziyaretinde Ticaret ve Sanayi Bakanı Abdiweli Hersi Abdille, Özel Kalem Müdürü Deeq Suleyman Yusuf, Başdanışman Abdirrahman Warsame Abdi, Danışman Muktar Abdisalam Suleyman ve Doğal Kaynaklar Petrol ve Doğalgaz İdaresi Başkan Yardımcısı Abdiaziz Mohamud Ali de eşlik etti. Bursa Büyükşehir Belediyesi Sosyal İşler Şube Müdürü İbrahim Karaman ve BUSMEK Yöneticisi Eyüp Arda'nın karşıladığı heyete Merinos Kurs Merkezi'nde sınıfları inceledikten sonra BUSMEK'in işleyişi ve eğitimleri hakkında sunum yapıldı.

Çini atölyesini ilgiyle inceleyen heyet, geleneksel yöntemlerle Çini'nin uygulamalı olarak nasıl sırlandığını ve fırınlandığını yakından görme fırsatı buldu. Ardından ebru atölyesini gezen konuklar, ebru sanatının yapılışını, tarihsel bilgileri, araç gereçlerinin doğal yollarla nasıl elde edildiğini işin ustasından öğrenerek ebru sanatına hayranlıklarını ifade etti. Daha sonra kursiyer ürünlerinin sergilendiği ve satışa sunulduğu BUSMEK Satış Ofisi'nde heyete Bursa'yı temsilen Yeşil Türbe çinisi hediye edildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Puntland Türkiye Somali Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title