Haberler

Somali Ankara Büyükelçisi Sheikh, Başkan Yılmaz'ı Ziyaret Etti

Somali Ankara Büyükelçisi Mohammed Mursal Sheikh, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ı ziyaret etti.

Somali Ankara Büyükelçisi Mohammed Mursal Sheikh, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı ziyaret etti.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Uluslararası İlişkiler Topluluğu ile Somalili üniversite öğrencileri tarafından düzenlenen "Somali Kültür ve Tanıtım Günü" etkinliğine katılan Somali Ankara Büyükelçisi Mohammed Mursal Sheikh, Türkiye Somali Büyükelçiliği Eğitim ve Kültür Ataşesi Abdulaziz Abdirahman Hasan ile Somali Uluslararası İlişkiler Topluluğu Başkanı Gashgay Abbaszada, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'a makamında ziyarette bulundu. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, misafirlerine Samsun ile ilgili bilgi verirken, Büyükelçi Sheikh ile Samsun'dan övgüyle söz etti. Samsun'u çok beğendiklerini ve misafirperver bir topluma sahip olduğunu ifade eden Ankara Büyükelçisi Mohammed Mursal Sheikh, Somalili öğrencilere gösterilen sevgiden dolayı da teşekkür etti.

Ziyaret sonunda Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Somali Ankara Büyükelçisi Mohammed Mursal Sheikh'e çini tablo hediye etti. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yusuf Ziya Yılmaz Samsun Somali Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title