Haberler

Soma Zaferspor'a Konteyner Desteği

Türkiye’nin en büyük maden faciasının yaşandığı Soma’da hayatını kaybeden 301 maden işçisinin yakınlarına birer daire veren Doğuş Grubu, bir jest daha yaparak Soma Zaferspor’un yaşadığı soyunma odası sıkıntısını çözdü.

Türkiye'nin en büyük maden faciasının yaşandığı Soma'da hayatını kaybeden 301 maden işçisinin yakınlarına birer daire veren Doğuş Grubu, bir jest daha yaparak Soma Zaferspor'un yaşadığı soyunma odası sıkıntısını çözdü.

Soma Zafer Spor'un soyunma odası problemini Doğuş Holding çözdü. 2014 yılında Zafer Mahallesi'ne Soma Belediyesi tarafından yapılan halı sahada soyunma odaları olmadığı için özellikle kış aylarında sıkıntı yaşayan küçük çocukların imdadına Doğuş Holding 3 adet konteyner göndererek çözüm buldu.

Konu hakkında bir açıklama yapan Kulüp Müdürü Naci Özel, "2 yıldır bu konuda büyük sıkıntı yaşıyorduk, sorunumuzu ilgililere iletmemize rağmen bir çözüm bulamamıştık. Biz de bu sorunumuzu Doğuş Holding yetkililerine anlattık, onlarda bize 3 konteyner göndererek sorunumuzu çözdüler. Kendilerine bu duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür ediyoruz. Ayrıca; bizlere güçlükler çıkarıp ekip olarak sorun çözme konusunda yeteneklerimizin gelişmesini sağlayan yetkililere de çok teşekkür ediyoruz" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Türkiye Soma Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title