Haberler

Soma'ya yardım turnuvasının ardından - Beşiktaş Teknik Direktörü Bilic -

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, üç kulübün önemli bir organizasyonda bir araya geldiğini söyledi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, üç kulübün önemli bir organizasyonda bir araya geldiğini söyledi.

Bilic, turnuvanın ardından gerçekleştirilen basın toplantısında yaptığı açıklamada, Soma'daki maden faciasında hayatını kaybedenlerin ailelerine destek vermek adına önemli bir organizasyon olduğunu belirterek, "Önemli bir neden için buradaydık. Hatırlanmayı ve yardımı her zaman hak edenler için burada olduk. Özellikle çocuklara yardım etmek için önemli organizasyon oldu. Harika bir fikirdi. Beşiktaş ailesinin bir üyesi olarak burada olmaktan gurur duydum" dedi.

Organizasyonda 45'er dakika maçlar yaptıklarını hatırlatan Hırvat çalıştırıcı, şunları söyledi:

"Yarışmacı ortamda gelişti. Açıkçası pek dostluk maçı değildi. Üç takımın da yeni sezonla ilgili büyük beklentileri var. Biz en zor durumdaydık. İki gün önce fiziksel ve zihinsel olarak zor bir Feyenoord maçı oynadık. Bu nedenle karma bir takım sahaya çıkardık. Fenerbahçe ve Chelsea'yi yendik. Bundan dolayı memnunum. Bu sonuçlar, öz güvenimizi yükseltti. Tamamıyla birinciliği hak ettik. Chelsea'ye karşı attığımız golde şanslıydık. İvmeyi korumamız için önemli geceydi."

- "Arsenal için gerçekten bir fikrimiz var"

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda Arsenal ile eşleşmeleri konusundaki soruyu yanıtlayan Bilic, zor bir kura çektiklerini ancak rakiplerini elemek için bir fikirleri olduğunu dile getirdi.

"Hiç şüphesiz çekebileceğimiz en zor kurayı çektik" diyen Slaven Bilc, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Sürekli Şampiyonlar Ligi'nde yer alan bir takım. Arsenal bu eşleşmenin favorisi. Ama oraya sadece umut ya da rüya götürmeyeceğiz. Gerçekten elemek için bir fikrimiz var. Hiçbir zaman havlu atmayacağız, kaçmayacağız. Cesur bir şekilde çıkıp oynayacağız. Arsenal'i elemek için hayatımızın ve sezonun en önemli maçlarını oynamak gerek. Buradaki performans iyi sinyal oluşturdu. Chelsea ile baş edebiliyorsak Arsenal ile de baş edebiliriz. Onlara büyük saygımız var. Elimizden geleni yapıp turu geçmeye çalışacağız."

Erken form tuttukları yönündeki soruyu yanıtlayan Hırvat çalıştırıcı, "İyi oynamak ya da iyi form tutmak sezonun hangi bölümünde olursa olsun kötü değildir. Sezonun her döneminde, her maça önem vermeniz gerekir. Her maça hazır olmalısınız. Bu ivmeyi, ruhu korumanız gerekiyor. Sezonun tamamına yaymak lazım. Bunda kadro derinliği önemli. Sezonun ilk döneminde bu formu yakalamaktan memnunum. Kadromuzu güçlendirmemiz gerekiyor" diye konuştu.

Kaynak: AA / Spor

Slaven Bilic Beşiktaş Soma Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title