Haberler

Soma için Bağış Müzayedesi

Güncelleme:

RC Sanat Galerisi, Soma mağdurları yararına çok değerli bir koleksiyon üzerinden müzayede açıyor!

Tüm Türkiye'yi acıya boğan Soma faciası sonrasında sanat camiası da üzerine düşeni yerine getiriyor.

Gönüllü sanatçıların bağışladıkları eserleriyle düzenlenen müzayedenin tüm geliri Türk Eğitim Derneği'nin "Soma'ya El Ver!" kampanyasına bağışlanacak.

11 Haziran 2014 tarihinde saat 18:30'da RC Sanat Galerisinde düzenlenecek müzayedede 100 eser yer alıyor. Fikret Otyam, Yalçın Gökçabağ, Habip Aydoğdu, Haluk Evitan, Mustafa Ayaz, Hikmet Çetinkaya, Sabri Akça, Sami Gedik, Remzi Taşkan, Ekrem Kadak, Neşe Üçer gibi değerli ressamların eserlerinin bulunduğu müzayede; Rahmi Çöğendez yönetiminde koleksiyonerlerle buluşacak. Müzayedede satışa çıkacak olan eserlerden bazılarını, sanatçılar sadece Soma için yarattı. Sanatçı duyarlılığıyla çok kısa bir süre içinde bir araya getirilen eserler için yapılacak müzayedeye birçok kurum da destek verdi.

Kampanyaya katılım ve bilgi için: http://rcmuzayede.com/

(Katılacak olan davetlilerin 0312 266 56 57 numaralı telefondan RC Sanat Galerisine bildirimde bulunarak kayıt olmaları gerekmektedir.)

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Soma Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title