Haberler

Soma'daki Madende Kalan İşçi, Ordu'da Defnedildi

Güncelleme:

Manisa'nın Soma İlçesi'ndeki meydana gelen faciada madende kalan işçilerden 27 yaşındaki İsa Sadan, memleketi Korgan'da defnedildi.

Soma'da meydana gelen faciada madende kalan İsa Sadan'ın cenazesi, dün akşam memleketi Ordu'nun Korgan İlçesi'ne getirildi.

Bugün Devlet Hastanesi morgundan alınan cenaze önce Sadan'ın evine getirilerek helallik alındı. Ardından cenaze Yenipınar Mahallesi Merkez Cami'sine götürüldü. 

3 ay önce nişanlanan ve 3 ay sonra düğün yapmayı planlandığı belirtilen İsa Sadan'ın, kaza günü, uzun yıllardan beri madende çalışan babası Muhittin Sadan ile aynı vardiyada çalıştığı ortaya çıktı. Kaza anında kendisinin dışarıda çalıştığını söyleyen Muhittin Sadan, oğlu İsa Sadan'ı kurtarmak için çok çaba sarfettiği fakat kurtaramadığı dile getirdi. Kurtarma ekibiyle birlikte madenin içine giren ve oğlunun cesedini çıkaran baba Muhittin Sadan'ın, ''Rabbime şükürler olsun ki, benim çocuğumu ben buldum getirdim. ya geride kalan kardeşlerimizin hali ne olacak. Allah'ım onlara da kolaylık versin diyerek gözyaşı döktü. Merkez Cami'sinde, Cuma Namazı'na müteakip kılınan Cenaze Namazı'nın ardından, İsa Sadan'ın cenazesi, Yenipınar Mahallesi aile mezarlığında defnedildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Korgan Ordu Soma Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title