Haberler

Soma'daki Maden Faciası

MESOB Başkanı Gazan: "Soma'da zor günler geçiren ailelerimize elimizden geldiğince destek olmalıyız"

Mardin Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği (MESOB) Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Gazan, Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu'unun Soma için başlattığı kampanya herkesin destek vermesini istedi.

Gazan hizmet binasında yaprığı açıklamada, Manisa'nın Soma ilçesindeki maden kazasında hayatını kaybedenlerin aileleri ve yaralı işçiler için üst kuruluşları TESK'in yardım kampanyası başlattıklarını hatırlattı.

Tüm vatandaşlardan yardım kampanyasına destek vermelerini isteyen Gazan " Soma'da yaşanan maden kazasında yüzlerce vatandaşlarımız yaşamını yitirdi ve birçok madencimiz göçük altında mahsur kaldı. Hayatını kaybedenlerin geride bıraktığı ailelerine ve patlamada yaralanan insanlarımıza yardım için esnaf ve sanatkar camiası olarak 82 birlik ve 13 mesleki federasyonla üst kuruluşumuz TESK'in başlattığı kampanyaya tüm vatandaşımızın katılmasını bekliyoruz."  Soma'da zor günler geçiren ailelerimize elimizden geldiğince destek olmalıyız" diye konuştu.

Manisa Soma İnsani Yardım Kampanyası Banka Hesap Numaraları

T.C. Ziraat Bankası Ankara Kamu Girişimci Şubesi

TL-Hesap IBAN No:  TR 940001002533555555555099

Vakıflar Bankası Tunalı Hilmi Ankara Şubesi

TL-Hesap IBAN No:       TR 500001500158007302215787

Halk Bankası Bakanlıklar Şubesi

TL-Hesap IBAN No:       TR780001200940800005000020 - Diyarbakır

Kaynak: AA / Yerel

Türkiye Mardin Soma Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title