Haberler

Soma'daki Maden Faciası

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, maden faciasında hayatını kaybedenlerin ailelerine taziye ziyaretinde bulundu Faciadan sağ kurtulan bir işçinin evini ziyaret eden Kılıçdaroğlu, işçinin kalp hastası olan 6 aylık oğlunun tedavisi için girişimde bulunacağını açıkladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, Soma'daki maden faciasında yaralı kurtarılan bir işçinin kalp hastası olan çocuğunun tedavisi için girişimde bulunacağını bildirdi.

İlçedeki madenci şehitliğini ziyaretinin ardından Fatih Mahallesi'ne geçen Selvi Kılıçdaroğlu, faciada ölen işçi Ahmet Ali Aslan'ın eşi Marziye Aslan ve annesi Fikriye Aslan'a başsağlığı diledi.

Marziye Aslan, ziyaret sırasında iki çocuğunun babasız kaldığını, 11 aylık oğlu Mustafa Aslan'da böbrek yetmezliği rahatsızlığı bulunduğunu anlattı. Ailenin sorunlarını dinleyen partililer Mustafa'nın tedavi olanaklarını araştıracaklarını söyledi.

Faciadan yaralı kurtulan Satılmış Cin'in Kurtuluş Mahallesi Sağlık Sokak'taki evini de ziyaret eden Selvi Kılıçdaroğlu, çiftin 6 aylık kalp hastası oğlu Mertcan'ın tedavisi için Başkent Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Haberal ile görüşeceğini kaydetti. - İzmir

Kaynak: AA / Yerel

Kemal Kılıçdaroğlu Mustafa Aslan Soma Yerel Haberler

title