Haberler

Soma Holding'in Işıklar Maden Ocağı İş Başı Yaptı

Güncelleme:

Maden faciasının yaşandığı Eynez Maden Ocağını çalıştıran Soma Kömürleri A.Ş.'ye ait Işıklar Maden Ocağı'nda üretim için yaklaşık bin 700 işçi işbaşı yaptı.

Soma'da maden faciasının yaşandığı Eynez Maden Ocağını çalıştıran Soma Kömürleri AŞ'ye ait Işıklar Maden Ocağı'nda üretim için yaklaşık bin 700 işçi işbaşı yaptı.

Manisa'nın Soma, Akhisar ve Kırkağaç, Balıkesir'in Savaştepe ve İzmir'in Kınık ilçelerinden gelen ve henüz gün doğmadan servislerle binen işçiler, sabah saat 07.30'da madendeki mesailerine başladı.

Daha önce üçüncü ayakta üretim izni verilen ocakta üretim yapılacak.

FACİADAN SONRA ORADA DA ÜRETİM DURDURULMUŞTU

Faciadan sonra yapılan denetimlerde iş güvenliği koşullarına uygun olmadığı gerekçesiyle iş müfettişlerince faaliyetleri durdurulan ve eksikleri giderilmesi süre verilen Işıklar maden ocağında 9 Eylül'de üçüncü ayakta üretim için bin 200 işçi işbaşı yapmıştı.

OLUMLU RAPOR ÇIKTI

Soma Kaymakamı Bahatin Atçı dün yaptığı açıklamada Işıklar Maden Ocağı'nda üretimin yeniden başlaması için gereken iş güvenliği raporunun olumlu çıktığını belirtmişti.

İlçede 13 Mayıs'ta meydana gelen maden faciasında 301 işçi yaşamını yitirmişti.

Kaynak: AA / Güncel

Soma Holding Akhisar Eynez Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title