Haberler

Soma'da Dar Gelirlinin Yanında Büyükşehir Var

Güncelleme:

MANİSA Büyükşehir Belediyesi'nin sosyal belediyecilik anlayışıyla hizmete sunduğu Gıda Bankası, Soma'da düzenlenen törenle resmen hizmete başladı.

Açılış töreninde konuşan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Gıda Bankası ile sadaka kültürüne son verdiklerinin altını çizerek, ihtiyaç sahibi vatandaşların her zaman yanında olduklarını vurguladı.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün önderliğinde kurulan ve il genelinde hizmet vermeye başlayan Gıda Bankası, dar gelirli ailelerin yardımına koşmaya devam ediyor. Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Soma'da kazandırdığı Gıda Bankası gerçekleştirilen törenle açıldı. Açılış törenine Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Genel Sekreter Yardımcıları Aytaç Yalçınkaya ve Yılmaz Gençoğlu, MASKİ Genel Müdür Yardımcıları Şehnaz Başaran, Erdal Nohutçu, Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler, daire başkanları, başkan danışmanları, MHP İl Başkanı Tanju Balatlı, Ülkü Ocakları İl Başkanı Murat Yörük, Kadın Kolları Başkanı Nevin Kaleli, ilçe koordinasyon şube müdürleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

116 gerçek ihtiyaç sahibine ulaşıyoruz

Açılış töreninde konuşan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Evlerinde sıcak yemek pişmeyen aile kalmasın, anneler ve babalar evlatlarına karşı mahcup olmasın diyerek hayata geçirdiğimiz Gıda Bankası projesini il genelinde hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Gıda Bankamızdan bugün itibariyle tam 116 gerçek ihtiyaç sahibi kardeşim faydalanıyor. Bu vatandaşlarımız rencide edilmeden kendisine verilen kartlarla Gıda Bankası'ndan alışverişlerini yapabiliyorlar. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.

23 Nisan'a Özel Çocuklarla Açılış Kurdelesi Kesti

Konuşmanın ardından Başkan Ergün, çocuklar ve protokol üyeleri ile birlikte Gıda Bankası'nın açılış kurdelesini kesti. Daha sonra Gıda Bankası'nda incelemelerde bulunan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, çocuklarla sohbet etti ve fotoğraf çektirdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cengiz Ergün Soma Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title